Astrologija otkriva

Njih ne možete da prevarite: Ovih 5 znakova važe za najmudrije!

Proverite da li ste i vi među njiima

Lifestyle 31.07.2019. - 10:12h Autor: Stil.kurir.rs
Foto: Shutterstock

Dok neke znakovi zodijaka dominiraju kada je ekscentrično ponašanje u pitanju i stvaraje haosa, ovih 5 znakova krasi mudrost i vrlo racionalno razmišljanje i pogled na svet.

 

Ovi znakovi se međusobo u suštini razlikuju, svi iamju svoje slabosti i vrline, ali jedno im je zajedničko, oni važe za najmudrije iz kruga zodijaka.

 

Bik

 

Bik je veoma oprezan i praktičan. Do najsitnijih detalja razmatra sve što radi i  nikada ne prelazi granice razumnog. Vrlo dobro razmisle pre skvakog koraka koji naprave. Mudrost Bika može da promeni svet. Kada je u pitanju donošenje važnih životnih odluka, definitivno ih ne možete nazvati neozbiljnima.

 

 

Povećava motivaciju na poslu, a nije novac: Od ovoga produktivnost raste kao blesava!

 

 

Devica

 

Device su često mnogo pametnije nego što izgledaju na prvi pogled. Vrlo dobro procenjuju situacije i stvari. Kada je rešavanje problema u pitnju jako su efikasni. Ovaj znak uvek prvo dobro razmisli, a tek onda deluje.

 

Vaga

 

Iako su predstavnici Vaga previše neodlučni u pogledu ličnih stvari, ali to je u potpunoj suprotnsti sa njihovim osatlim osobinama. Ljudi rođeni pod ovim znakom su mirni, racionalni i sposobni. Njihova mudrost ne poznaje granice.

 


10 stvari koje moraš da prestaneš da radiš kad napuniš 50 godina!

 

 

Vodolija

 

Ovo je možda i najmudriji znak od navedenih 5. Odlikuje je posebna mudrost, nezavisnost i racionalnost. Nikada ne dozvoljavaju emocijama da nadjačaju razum.

 

Ribe

 

Ribe imaju neverovatno razvijenu intuiciju. Proces njihovog razmišljanja mnogo je produktivniji od procesa drugih ljudi. Ribe neprestano rade na sebi, a to samo po sebi govori o nivou njihove mudrosti.

 

 

Momo Kapor: Ćale ili poslednji muškarac kome žene nisu smele ništa!

 

 

(stil.kurir.rs)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...