Astro prognoza

Dnevni horoskop za 15. mart: Slobodni ste ako vam je savest čista!

Vodolija oseća da se ljubav menja, Vaga će uskoro osetiti promene, Ribe imaju problem sa alergijama

Lifestyle
09:20h Autor:

OVAN

Moguće je da se trenutno dešavaju važne promene u vašem poslovnom okruženju i da je potrebno da budete u toku sa svim tim. Ako imate partnera moguće je da ćete imati nesuglasice sa njim. Povećajte unos vitamina.

BIK

Možete da očekujete dan u kojem ćete bez veće tenzije i problema uspeti da rešite sve poslovne zadatke. Ukoliko ste slobodni možete da se nadate da ćete imati novo poznanstvo danas. Bolovi u donjem delu leđa.

BLIZANCI

Promene na kojima radite bi mogle da se realizuju na dobar način. Potrudite se da date sve od sebe. Moguće su drastične promene kada je u pitanju vaše polje ljubavi. Ako žlite prekid veze, ostvarićete ga. Probava vam je osetljiva.

RAK

Očekuje vas kraće putovanje koje bi moglo da vam donese važne poslovne kontakte i preokrete. Moguće je da vas zaljubljenost na neki način zaslepljuje i da zato ne vidite širu sliku. Bez problema sa zdravljem.

Fizički izgled prema horoskopu: Blizanci su mladoliki, Bik se goji u ovom delu tela!

Dnevni horoskop za 15. mart 2019. godine
Dnevni horoskop za 15. mart 2019. godinefoto: Shutterstock

LAV

Očekuje vas generalno stabilna situacija. Ne biste trebali da brinete kada je u pitanju vaš posao. Emotivno ste nezadovoljni. Osoba koju ste zavoleli nije ispunila vaša očekivanja i vreme je da nastavite dalje. Pazite na ishranu.

DEVICA

Današnji dan vam nije preterano povoljan za početak bilo kakvog posla ili za potpisivanje novih ugovora. Potrebno vam je mnogo strpljenja kako biste mogli da rešite sve probleme koje imate u vašem braku. Moguća je vrtoglavica.

VAGA

Pred vama je važna odluka na poslovnom polju. Moguće je da će biti potrebno da pokažete spremnost za promene. Ako ste u braku, nije povoljan dan. Partner vam dosta toga zamera. Prijaće vam opuštanje sa prijateljima.

ŠKORPIJA

Moguće je da vam ne prija poslovna atmosfera u kojoj se nalazite i da zapravo težite za većim promenama na ovom polju. Razočarani ste zbog situacije u kojoj ste se našli sa voljenom osobom. Psihosomatski problemi.

STRELAC

Povoljan je dan ako rešavate bilo kakvu papirologiju ili donosite nove poslovne odluke.m Moguće je da na neki način pokušavate da shvatite šta je ono što je vama zaista potrebno na ljubavnom planu. Kičma vam je osetljiva.

Spremni da skoče u vatru ako treba: Ako imate ova 3 horoskopska znaka među prijateljima, vi ste srećni!

Dnevni horoskop za 15. mart 2019. godine
Dnevni horoskop za 15. mart 2019. godinefoto: Shutterstock

JARAC

Posle dužeg vremena možete da rešite nedoumice koje ste imali na ovom polju. Neko od saradnika će vam pomoći. Spremni ste da priđete vašoj simpatiji i da joj pokažete da ste zainteresovani. Pazite na krvni pritisak.

VODOLIJA

Potrudite se da ne ulazite u veće troškove jer bi takvo ponašanje moglo da vas dovede do finansijskih problema. Voljena osoba će vam pokazati da su joj potrebne neke promene u vašoj vezi. Izbegavajte preterano naprezanje.

RIBE

Nemate dovoljno poverenja u saradnike. Moguće je da razmišljate i o promeni radnog okruženja. Iako između vas i voljene osobe ima emocija, karakterne razlike sve više izlaze na videlo. Mogući problemi sa alergijama.

Niko im nije ravan: Ova 3 horoskopska znaka su natprosečno inteligentni!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs