astro izgled

Fizički izgled prema horoskopu: Blizanci su mladoliki, Bik se goji u ovom delu tela!

Fizički izgled sigurno jeste jedna od karakteristika svakog znaka

Zanimljivosti
16:45h Autor:
Fizički izgled prema horoskopu: Blizanci su mladoliki, Bik se goji u ovom delu tela!
Foto: Profimedia

Da li onog trenutka kada ugledate neku osobu, po tome što vidite ispred sebe možete da naslutite u kom je horoskopskom znaku rođen?

Ako ne možete, evo malih uputstava. Uz znanje ovih njihovih karakteristika, moći ćete da odredite o kom je znaku reč.

Ovan

Pripadnici ovog znaka spadaju u proleće znakove koji se ističu po lepim crtama lica. Opisuju ih visoko postavljene i uske kosti lica, široko čelo, rumeni obrazi, proporcionalno telo prosečne ili ispodprosečne težine. Najčešće imaju tamnu kosu, izražene obrve, te oči, koje mogu biti blizu postavljene.

Bik

Kao i kod Ovnova, pripadnici ovog znaka imaju lepe crte lica. Glavno obeležje su im velike oči koje deluju nevino, pa čak i dečje. Usne su im obično pune, zubi manji i ravni, te imaju gustu kosu s nižim čelom. Vrat im je poprilično širok, a telo skladno s stomakom kao kritičnim delom gde se goji.

Blizanci

Poznat je po prijatnim crtama lica, a prepoznatljivi su po zaigranom i zavodničkom osmehu. Prosečne su ili iznadprosečne visine, imaju izraženu bradu, te visoko postavljene jagodice. Prema izgledu deluju mladoliko, a za njih su tipični dugi prsti.

Čime šarmiraju horoskopski znaci? Ovim izjavama će vas oboriti s nogu!

foto: Profimedia

Rak

Oči su im obično razmaknute, a crte lica nežne. Češće su vitki nego puniji, s dužim trupom i kraćim nogama. Obično imaju okruglo lice, istaknuto čelo i manje oči, dok im je nos obično prćast.

Lav

Poput Rakova, pripadnici ovog znaka često imaju lepu kosu i ten. Kosa im je najčešće gusta i tamnija, oči smeđe ili zelene i velike, dok izgled lica deluje ponosno. Nos im je istaknut, a usne su punije od prosečnih. Obično su iznadprosečno visoki s uskim strukom i dugim nogama.

Devica

Device su poznate po čistom i lepom tenu, a obično imaju okruglo lice. Usne su im izražene i oblikom pomalo "pupoljaste", a izražene oči srednje veličine podignute prema gore. Lice im je poprilično simetrično, a telo sklono debljanju, naročito u gornjem delu.

Vaga

Ovaj jesenjski znak često ima elegantne pokrete tela. Češće nego pripadnici drugih znakova imaju rupice na obrazima i ovalno lice. Usta su im lepo oblikovane, a glava i lice najčešće manji od proseka. Nos je tanji, premda može biti duguljast, a kosa srednje gusta ili ređa. Poznat su i po tome što imaju vrlo izražajno lice.

Škorpija

Imaju elegantne pokrete, a prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica. Oči su im velike i često hipnotizujuće, neobičnih nijansi. Koža im je malo masnija pa se znaju sjajiti, a telo vitko premda bez izraženih mišića.

U 2019. godini ovi horoskopski znaci će biti najsrećniji: Samo lepe stvari i uživanje!

foto: Shutterstock

Strelac

Pripadnici ovog znaka su poput poznati po urođenim seksi pokretima. Izraz lica im često deluje nevino, a glava je nešto veća od proseka. Čelo je nešto više i veliko, a osmeh širok. Figura je nešto sitnija s jačim nogama. Kosa im nije baš gusta, a obično je pepeljastih i smeđih nijansi.

Jarac

Ovaj je zimski znak poznat je po odličnoj i seksepilnoj figuri. Lice im je izražajno, a oči velike te često sive, zelene ili plave. Oči su im velike i mirne pa izgledaju sanjarski. Na njima se ističu razvijene i lepe ruke, kao i visoko postavljene kosti jagodica.

Nežan izgled mnoge zavara: Najmoćnije žene su rođene u ovom horoskopskom znaku!

foto: Profimedia

Vodolija

Vodolija je poput Jarca prepoznatljiva po privlačnom i mišićavom telu, naročito u mlađoj dobi. Crte lica su im nežne, oči usko postavljene i sjajne. Najčešće imaju usne koje su pune u sredini, a tanje na krajevima, a nos im zna biti veći od proseka. Karakteristični su i po košćatim ramenima.

Ribe

Poput Jarca i Vodolije, Ribe takođe imaju atraktivne figure. Lice im deluje delikatno i punije s pomalo ženstvenim crtama lica, čak i kod muških pripadnika znaka. Kukovi su im obično kraći, a u starijoj dobi naginju gojenju. Kosa im je obično gusta i blago talasasta, a gornji deo tela je uži.

Kakvi su horoskopski znaci u braku: Bik je uvek oslonac, Ovan u jednoj situaciji postaje sebičan do bola!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs