Pomoć

Konkretni saveti doktorke Nortrup: Svaka ženska bolest se može izlečiti na ovaj način!

Zahvaljujuću njenim savetima, Kristijana Nortrup je izlečila na hiljade žena
Saveti stručnjaka
20:48h Autor:
Foto: Thinkstock

Doktor Kristijana Nortrup kao osnovni princip za potpuno ozdravljenje svake žene navodi njeno povezivanje s vlastitim unutrašnjim vodstvom.

 

Vaše unutrašnje vođstvo najviše se primeti preko vaših misli, emocija, snova i telesnih reakcija. Stoga je kao glavni preduslov zdravlja potrebno živeti u skladu s tim i dopustiti da vas podjednako vode um, emocije, telo i duh.
Nijedan deo sebe nikada ne smete zanemariti.

 

Kako biste izlečili ženske bolesti i osvestili vlastitu žensku mudrost, pomoći će vam konkretni saveti dr Nortrup.

 

Vodite brigu o ishrani

 

Kod mnogih ženskih bolesti, naprimer raka jajnika, primećena je veza s povećanom konzumacijom mlečnih proizvoda. Dr Nortrup preporučuje izbacivanje mleka, sira i jogurta iz ishrane. Poželjno je jesti dosta glavičastog voća - kelja, brokule, repe - koji regulišu nivo estrogena. Zatim tofu, miso, celovite žitarice, mahunarke i uopšteno obilje voća i povrća.

 

Koristite obloge od ricinusovog ulja

 

Kod raznih oboljenja u području materice dr Nortrup preporučuje stavljanje obloga od ricinusovog ulja. Oni pomažu jačanju imuniteta te imaju učinak smirivanja i opuštanja. Obloge ne stavljajte ako imate jako krvarenje.

 

Stručnjak za metabolizam tvrdi: Dijabetes može biti izlečen za 5 minuta! (FOTO, RECEPT)

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Priprema obloga:

 

Presavijte pamučnu ili vunenu tkaninu u četiri sloja pa je natopite u hladno ceđenom ricinusovom ulju. Oblog stavite na donji deo stomaka, pokrijte folijom ili vrećicom i na to stavite neki izvor topline, poput termofora. Sve to još pokrijte ćebencetom. Oblog ostavite da deluje sat vremena i ponavljajte postupak triput nedeljno.

 

Dok oblog deluje, obratite pažnju na svoje misli i slike koje vam se pojavljuju. Možete voditi dnevnik. Obloge od ricinusovog ulja možete stavljati i na bolne dojke.

 

Sprovodite terapiju svetlom

 

Ako imate neuredan ciklus, odredite koji je bio prvi dan vaše poslednje menstruacije. Od 14. do 17. dana ciklusa spavajte s upaljenim svetlom jačine 100 W. Najbolje je koristiti svetiljku sa senkom koja baca svetlost na plafon i na zid.

 

Stavite je na pod pored kreveta. Ova terapija pomogla je brojnim ženama s neredovnim ciklusom. Važno je i barem nekoliko sati dnevno izlagati se prirodnom svetlu.

 

Upotrebljavajte vitaminske dodatke ishrani

 

Ako imate obilna menstruacijska krvarenja, možete uzimati dodatke ishrani. Dr Nortrup preporučuje vitamin E (100 - 400 IJ na dan) i vitamin A (5.000 - 10.000 IJ).

 

Pomaže i vitamin C s bioflavonoidima.

 

Obloga od sode bikarbone i ricinusovog ulja leči čak 25 bolesti: Ovako se pravi i primenjuje!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Budite telesno aktivni

 

Triput nedelno praktikujte neku telesnu aktivnost poput aerobika, taj čija ili joge. U očuvanju zdravlja pomažu i meditacija, masaža, akupresura i akupunktura.

 

Dodatni saveti za zdravlje:

 

Budite nežni i dobri prema sebi.

 

Volite sebe.

 

Tražite ono što vam treba.

 

Recite NE onome što ne želite.

 

Dr Nortrup ovom popisu dodaje: “Uživajte u ukusnom, kompletnom obroku svaki dan.”

 

Doktor Sebi lečio neizlečive bolesti: Njegova tajna je jednostvana, samo jedite ovo!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs