Ne smete da propustite

Savršena zdrava kombinacija svežeg voća i domaćeg mleka: Magija od sada stiže na vašu kućnu adresu!

Uživanje bez griže savesti

Fitnes & Nutricija
Autor:
Savršena zdrava kombinacija svežeg voća i domaćeg mleka: Magija od sada stiže na vašu kućnu adresu!
Foto: Seven Heaven

Slatkiši na ljudsko telo imaju sjajan efekat - popravljaju raspoloženje, stimulišu lučenje hormona sreće, čine da nam se sva čula otvore i daruju divne momente uživanja, naročito kada ih delimo sa ljudima koje volimo.

Ipak, mnogi ih se odriču jer kupovne poslastice često imaju više aditiva, emulgatora i drugih veštačkih dodataka nego onih koji tu treba da se nađu. Na primer, da li ste nekad obratili pažnju da na kutiji sladoleda ne piše "sladoled od čokolade", već "sladoled SA UKUSOM čokolade"?

U toj poslastici koju obožavate često postoji samo aroma tog mnogima omiljenog sastojka.

Ako ste pomislili da rešenja nema, da je to činjenica i caka za uštedu kojom se služe svi proizvođači, prevarili ste se, a zbog zablude ne znate šta propuštate!

Seven Heaven sladoledi su savršeno kremasta kombinacija svežeg voća (ne arome!) i svežeg domaćeg mleka sa lokalnih farmi u Srbiji, a napravljeni su po tradicionalnoj recepturi italijanskih đelato majstora!

Dodatna prednost Seven Heaven sladoleda je i to što u njima možete da uživate bez griže savesti, jer ne sadrže rafinisane i hidrogenizovane biljne masti, emulgatore i veštačke arome.

Tu se benefiti Seven Heaven sladoleda ne završavaju - ako postite, ako ste vegan ili imate alergiju na namirnice životinjskog porekla, nećete biti lišeni ovog savršenog kremastog zadovoljstva - za vas su tu veganski Seven Heaven sladoledi najrazličitijih klasičnih, voćnih i egzotičnih ukusa, od crne čokolade do manga.

Po Seven Heaven sladolede ne morate da idete - oni stižu na vašu kućnu adresu i to bez troškova dostave, a sve što treba da uradite jeste da okrenete broj telefona 066/66-00-330 i osmislite svoju idealnu kombinaciju!

Poručite i uverite se sami u premium kvalitet Seven Heaven sladoleda i shvatićete zašto oni koji ga probaju tvrde da ovo nije poslastica, već istinsko remek delo!

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs