Probajte

Supa čuvenog doktora Bilera: Smanjuje upale, popravlja pamćenje, čisti otrove iz tela! (RECEPT)

Ukusan obrok koji leči

Fitnes & Nutricija
Autor:
Supa čuvenog doktora Bilera: Smanjuje upale, popravlja pamćenje, čisti otrove iz tela! (RECEPT)
Foto: Shutterstock

Dr Henri Biler je američki vizionar, lekar i autor knjige Hrana je najbolji lek u kojoj navodi metode lečenja bolesti ishranom. On veruje da telo ima sposobnost da se izleči samo.

Njegova čuvena supa bogata je kalijumom, i poznata je kao jelo koje ima sposobnost da alkalizuje telo i stimuliše jetru i nadbubrežne žlezde. On takođe pomaže pankreasu da kontroliše šećer u krvi.

Dodavajući topljeni maslac, takođe ćete dobiti brojna dodatna lekovita svojstva. Smanjenje upala, podmazivanje vezivnih tkiva, jačanje imuniteta su neka od njih, a veruje se i da pospešuje memoriju i pomaže razvijanju inteligencije.

Ova supa je najbolji način detoksikacije tela. Bilerova supa je dobar način da započnete dan ili je možete jednostavno dodati uz ručak.

Starenje prestaje, imunitet jača, metabolizam ubrzava: Samo dodajte ovu namirnicu u doručak!

Sastojci: 4 tikvice srednje veličine, 3 šolje boranije, 2 stabljike celera, 2 veze peršuna, 250 ml filtrirane vode, morska so po ukusu, malo topljenog maslaca.

Priprema: Ubacite vodu, isceckane tikvice, boraniju i celer u lonac. Pustite da voda proključa, smanjite vatru i ostavite da se krčka 30 minuta, dok povrće ne postane meko i sočno. Pazite samo da ne prekuvate, nemojte kuvati dugo nakon te faze.

Ubacite mešavinu u blender i dodajte šaku peršuna i vode. Izgnječite povrće i dobro izmiksujte. Dodajte malo maslaca u svaku porciju kako biste zgusnuli teksturu i povećali lekovita svojstva.

Ukoliko je moguće, uvek koristite organsko povrće. Možete dodati više tikvica umesto boranije i obrnuto. U skladu sa ukusom, možete da napravite gušću ili ređu supu.

Moćan prirodni lek: Mešavina koja smanjuje krvni pritisak i štiti imunitet! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs