Obratite pažnju

Počnite da jedete jaja samo na ovaj način: Sprečava bolesti srca, dijabetes, kancer!

Uz ovakvu pripremu nema straha od previše kalorija i lošeg holesterola

Nutricija 24.11.2017. - 10:02h Autor: Lepa & Srećna
Foto: Profimedia

Istraživanja dokazuju da se kancer, dijabetes i srčana oboljenja mogu sprečiti regulisanjem režima ishrane i ubacivanjem jaja u redovan jelovnik, piše Lepa & srećna.

 

Mnogi izbegavaju jaja zbog straha od salmonele ili holesterola, ali jaja su bogata vitaminom D, mineralima i betakarotenom, pa su odličan lek protiv upalnih procesa u telu i sprečavaju štetu koju mogu da stvore slobodni radikali u rekaciji sa ćelijama u organizmu.

 

Stručnjaci ističu da je najzdravije jesti tvrdo kuvana i poširana jaja, jer imaju najmanje kalorija.

 

Takođe, preporučuje se fritata spremljena na tihoj vatri. Stručnjaci se slažu da je važno dobro skuvati jaja kako biste izbegli rizik da dobijete salmonelu.

 

Savetuje se i da za pripremu jaja koristite biljno ulje, poput kokosovog.

 

Srpski profesor stvorio najmoćniji prirodni lek: Obnavlja celo telo, ubija maligne ćelije! (VIDEO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...