Ruski narodni lek

Stari recept za dobru krvnu sliku: Dva sastojka za oporavak celog tela!

Zahvaljujući antioksidativnim svojstvima ove semenke, možete čak i ublažiti upale i rešiti se nesanice, ali i popraviti kvalitet kose, vid i zdravlje kostiju
Fitnes & Nutricija
21:10h Autor:
Stari recept za dobru krvnu sliku: Dva sastojka za oporavak celog tela!
Foto: Shutterstock

Imate problema sa krvnom slikom, cirkulacijom, umorom? Isprobajte stari, narodni ruski recept za čišćenje krvi!

Osim što će vas osloboditi ovih problema, čaj od suncokreta će vam pomoći da se oslobodite osećaja hladnoće, kao i trnjenja ruku i nogu, simptoma koji obično prate lošu cirkulaciju.

Takođe, ovaj ruski lek popraviće i zdravlje vaših kostiju i jetre, kvalitet kose, da poboljša vid i stanje mišića. Mnogi veruju da je napitak od suncokreta odlilčna prevencija raka, a pomoći će i u snižavanju nivoa holesterola.

Zahvaljujući antioksidativnim svojstvima ove semenke, možete čak i ublažiti upale i rešiti se nesanice, jer je suncokret svojevrstan prirodni sedativ. Jedino što vam je potrebno da biste pripremili ovaj lekoviti napitak jesu semenke suncokreta i malo vode! Prelijte suncokret sa pola litre vode provrele vode i ostavite da stoji poklopljeno 2 sata.

Čaj od suncokreta treba piti svako jutro na prazan stomak po jednu šolju.

Uživajte u njegovom odličnom ukusu, ali i vitaminima i mineralima koje ćete podariti telu, budući da je suncokret riznica vitamina E i B1.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs