Recepti sa Stilom

Paradajz tart

Ukoliko do sada niste probali ovo jelo, preporučujemo
Recepti
15:50h
Paradajz tart
  • 18 minuta
  • Jednostavno
  • Za 4 osoba

Sastojci

  • 1 smrznuto lisnato testo
  • 1 šolja kozjeg mleka
  • 1 šolja rendanog parmezana
  • 2 paradajza isečena na listiće
  • so i sveže mleven biber
  • 1/3 šolje bosiljka
  • ekstradevičansko maslinovo ulje
  • morska so

Priprema:Zagrejte rernu na 400 stepeni i stavite lisnato testo.

Zatim pecivo polijte kozjim mlekom i usitnjenim parmezanom. Naređajte paradajz i 1/4 kašičice soli i bibera.

Uokvirite ivice testa u obliku kvadrata. Pecite od 16 do 18 minuta, dok kolač ne postane naduven i zlatan.

Na vrhove postavite listiće bosiljka i polijte maslinovim uljem, a morsku so stavite po želji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs