Zabavno

Šta se krije ispod bikinija: Boja kupaćeg otkriva na šta ste spremni ovog leta!

Ukoliko je ljubičasta vaš izbor kupaćeg kostima za ovu sezonu, znači da ste spremni da pomognete drugima i da se više usredsredite na ljude oko sebe, nego na sebe same. Pripazite da vas drugi ne iskorišćavaju
Zanimljivosti
03:00h Autor:
Šta se krije ispod bikinija: Boja kupaćeg otkriva na šta ste spremni ovog leta!
Foto: Shutterstock

Odabir boje kupaćeg kostima zavisi dosta od sktelnih modnih trendova, ali i od ličnih preferencija. Stoga, boja vašeg bikinija koji ste odabrali za ovu sezonu, govori mnogo o vašem trenutnom raspoloženju i emocijama.

CrnaNajverovatnije u ovom trenutku tražite zaštitu od bilo kakvog oblika negativnosti. Vi ste nezavisna osoba, koja voli kontrolu. Trenutno ne želite da eksperimentišete i idete na sigurno.

OVDE pogledajte kako izgleda Tamara Eklston u bikiniju tri meseca nakon porođaja.

Zelena

Sada vam je potrebno ljubavi i nežnosti. Ne želite da se skrivate, a drugima dopuštate da vas čitaju kao otvorenu knjigu jer se ne stidite svojih emocija.

OVDE pogledajte kako Irina Šajk oduzima dah u minimalnom bikiniju!

ŽutaZaželeli ste se nezavisnosti i vrlo ste probirljivi prilikom odabira društva. Radije ćete biti sami, nego uključiti se u nešto što vas ne zanima.

Plava

Treba vam mira i spokoja, a ne samo zabave. Na plaži uživate u samoći, razmišljanju o onome što se dogodilo, te uživate u smootkrivanju.

OVDE pogledajte kako Sara Jovanović izgleda u bikiniju!

Crvena

Ambiciozni ste i takmičarski raspoloženi. Željni ste dokazivanja i voljni da se uključite u raznorazne aktivnosti. Prija vam da budete u centru pažnje.

Koji ste tip ličnosti, otkriva vaša omiljena kafa! Više o tome saznajte OVDE.

Narandžasta

Uživate u druženjima i okupljanjima. Raspoloženi ste za zabavu, vrlo zanimljivi i znate kako da privučete pažnju.

Ljubičasta

Spremni ste da pomognete drugima i više se usredsredite na ljude oko sebe, nego na sebe same. Pripazite da vas drugi ne iskorišćavaju.

OVDE saznajte kako početno slovo vašeg imena određuje i vaš karakter.

RužičastaTreba vam nežnosti i pažnje. Nije vam teško da se brinute o drugima, ali očekujete podjednaku pažnju zauzvrat.

Tirkizna

Saosećajni ste i sa visoko naglašenom kreativnošću. Ne skrivate svoje namere, a isto ponašanje očekujete i od drugih.

Šta radite nedeljom, određuje vašu ličnost. Više o tome pročitajte OVDE.

BelaVolite da se prezentujete na najbolji mogući način. Pripazite da ne postanete opsednuti izgledom, jer je plaža mesto za opuštanje, a ukoliko budete stegnuti, postići ćete suprotan efekat.

ZlatnaAko ste se odlučili za zlatni kupaći kostim, ovo leto zračite harizmom, individualnošću i jedinstvenošću… Drugi će se u vašem društvu osećati odlično.

SivaHladni ste i suzdržani, ali drugi se na vas mogu osloniti. Odličan ste organizator i pobrinućete se da sve ide prema planu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs