FOTOGRAFIJE KOJE VRIŠTE "NERVNI SLOM": Britni Spirs fotografisana polugola i unezverena, a ona tvrdi da je to dvojnica

Britni Spirs je izazvala scenu u jednom hotelu, pa su zaposleni pozvali hitnu pomoć sumnjajući na nervni slom. Pevačica se oglasila na društvenim mrežama tvrdeći da je sve laž i da je to dvojnica

Vip priča
08:01h
FOTOGRAFIJE KOJE VRIŠTE "NERVNI SLOM": Britni Spirs fotografisana polugola i unezverena, a ona tvrdi da je to dvojnica
Foto: Fame Pictures / Backgrid USA / Profimedia

Britni Spirs je fotografisana gola i unezverena, ogrnuta samo ćebetom i držeći veliki jastuk. Nakon ovih fotografija koje su obišle svet, svi su se setili njenog velikog javnog nervnog sloma pa su pomislili da se istorija ponavlja.

Sama pevačica je objavila dve poruke na Instagramu tvrdeći da je u pitanju dvojnica, da je vest lažna, da joj treba samo espreso i da je u PMS-u, pa se zbog toga sve desilo. Jednu poruku je izbrisala i zamenila je drugom, skoro identičnom u kojoj navodi kako će se preseliti u Boston.

Šta se zaista desilo?

Izgleda da je pevačica nekoliko meseci u vezi za Pol Ričardom Solizom koji nema baš blistavu prošlost. Par se navodno opijao da bi sve kulminiralo u svađu, a Britni je navodno pretila osoblju hotela. Kako su se čuli povici, razbijanje i svađanje, osoblje i gosti hotela pozvali su hitnu pomoć misleći da je pevačica povređena.

Na kraju, služba hitne pomoći se zadržala oko jedan sat, a Britni je u pratnji svog obezbeđenja napustila hotel, bukvalno gola i bosa, samo ogrnuta ćebetom.

"Na većini tih slika je dvojnica i mislim da se to već zna!! Želela bih poštovanje u ovom trenutku i da ljudi znaju da sam svakim danom sve jača!! Istina je sranje pa da li me može neko naučiti da lažem???

Treba mi nova četkica za zube odmah!!! Ps. Treba mi espreso. Pss. Nisam sigurna zašto imam potrebu da ovo podelim sa vama... Pretpostavljam da sam devojka koja ima menstruaciju i da sam ku*** "

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs