kuvarica sve otkrila

BEZ ČEGA ČOLA NE MOŽE DA ZAMISLI DAN: Najveći gospodin na estradi iznenadio je sve priznanjem da se u ovome "davi"

Kuvarica Zdravka Čolića otkrila čemu pevač ne može da odoli!

Fitnes & Nutricija
11:32h Autor:
BEZ ČEGA ČOLA NE MOŽE DA ZAMISLI DAN: Najveći gospodin na estradi iznenadio je sve priznanjem da se u ovome "davi"
Koje je omiljeno jelo Zdravka Čolića?, Foto: Kurir / Dragan Kadić

Balkansku legendu Zdravka Čolića obožavaju sve generacije. Gotovo svi dele mišljenje da je najveći smeker među javnim ličnostima. To tvrde i ljudi koji su imali prilike da sarađuju sa njim, a jedna od njih je bila kuvarica i blogerka Sandra Đuretić. Naime, imala je prilike da mu veoma često sprema omiljena jela.

Zdravko Čolić
foto: Kurir/Damir Dervišagić

Radila je u poznatom prestoničkom restoranu u koji je neretko svraćao Čolić, te mu je nekada i svakodnevno pripremala hranu. A naglašava da joj je bilo odvoljno da samo kroz jedan gest vidi o kakvom je gospodinu reč i kakav je pevač privatno.

- On je bio naš redovan gost i pre svega čovek iz naroda, vedrog i razdraganog duha, uvek predusretljiv i nasmejan. Kad god je dolazio u restoran, prvo je odlazio u kuhinju da počasti nas koji tu radimo. To niko od poznatih nije radio - priča Sandra.

Zdravko Čolić
foto: Kurir / Dragana Udovičić

Ističe da je obožavao domaće lepinje i proje koje je ona mesila.

- Uvek je naručivao domaća kuvana jela koja su tog dana bila na meniju restorana. Voleo je domaće lepinje i proje koje sam ja mesila. Često je sa porodicom svraćao i čak telefonom naručivao hranu i dolazio samo kako bi je pokupio. Kako je to bio restoran nacionalne kuhinje, nije bilo modernih kolača, ali smo pravili pravu lenju pitu, krempite koje su nekada pravile naše bake, kao i pite sa orasima. Sve je to jako voleo - zakljućuje blogerka i kuvarica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs