HRABRO GAZI SEDMU DECENIJU

GLUMICA MIRJANA KARANOVIĆ O TAJNI MLADOLIKOG IZGLEDA: Otkako sam ovo izbacila iz ishrane, preporodila sam se!

Izgled glumice Mirjane Karanović često je na meti komentara, a za njen mladoliki izgled

Fitnes & Nutricija
Autor:
GLUMICA MIRJANA KARANOVIĆ O TAJNI MLADOLIKOG IZGLEDA: Otkako sam ovo izbacila iz ishrane, preporodila sam se!
Foto: ATA Images

Iako hrabro gazi sedmu deceniju, pleni mladalačkim i negovanim izgledom. Međutim, takav besprekoran zgled nije došao preko noći, već je rezultat potpuno promenjenog načina života, na koji se odlučila zbog problema sa štitnom žlezdom.

Ranije, ishrana Mirjane Karanović zasnivala na testu i nezdravim pecivima. Ali, uspela je, mada to u početku nije bilo lako, da potpuno promeni jelovnik.

- Potpuno sam izbacila testa, žitarice, mahunarke, mlečne proizvode, a pošto ne jedem meso, živim od povrća i ribe. Dozvoljene su mi i semenke i suvo voće u ograničanim količinama - rekla je glumica.

I dodala da meso već decenijama ne konzumira.

- Pre 27 godina sam prestala da ga jedem. Nikad ga nisam ni volela, a kad sam otkrila makrobiotičku ishranu, prešla sam na integralni pirinač i povrće - naglašava Mirjana.

Ne skriva da joj najviše nedostaju testa, ali se i našalila da ponekad sanja burek.

- Možda ponekad. (smeh) Kao što ponekad pojedem hleb. Letos sam na moru jela riblju čorbu i nisam odolela da ne umočim malo hleba. Uvek sam volela moču.

Da je uz korigovanu ishranu presudna i fizička aktivnost, Mirjana Karanović nas često podseća na svom Instagram profilu. Na vežbe odlazi, u proseku, četiri puta nedeljno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs