saznajte više

Amal Kluni ima savršenu liniju, a ovo je razlog: Jelovnik žene Džordža Klunija!

Advokatica izgleda kao supermodel

Fitnes & Nutricija
Autor:
Amal Kluni ima savršenu liniju, a ovo je razlog: Jelovnik žene Džordža Klunija!
Amal Kluni, Foto: Profimedia

Koliko je supruga Džordža Klunija uticajna i moćna govori i činjenica da su pojedini mediji kada je počela da se zabavlja sa slavnom holivudskom zvezdom, preneli da sa advokatica za borbu za ljudska prava Amal Alamudin zabavlja sa glumcem. Akcenat su stavili na nju, jer su smatrali da je to zaslužila svojim radom i obrazovanjem, a slavni glumac je bio u njenoj senci.

Čini se da je lepa Amal rođena pod srećnom zvezdom:majka je trogodišnjih blizanaca, ima uspešnu karijeru, suprug joj je slavni holivudski glumac, a povrh svega izgleda kao manekenka. U čemu je tajna? Kakav je to jelovnik zbog kog ima savršenu liniju

Doručak

Dan započinje zdravim obrokom - supom od morskih algi koja je bogata mineralima. A ponekad pojede barena jaja ili ribu pripremljenu na mediteranski način.

Dijeta u koju se kune Dženifer Lopez: Zahvaljujući ovom planu ishrane u 51. godini ima savršene obline!

foto: Profimedia

Ručak

Za ručak najčešće bira salate ili paste. Omiljeno jelo su joj pileća prsa u sosu od limuna. Večera

U razgovoru za magazin "People", Klunijevi su govorili o svojim gastro navikama, a u razgovoru je učestvovala i Vivijan Frici, njihova lična kuvarica.

Otkrila je kako jednom nedeljno Amal i Džordžu ispeče picu, i da najviše vole margaritu sa salatom. Njihov izbor za večeru obično bude i libanska indijska kuhinja ili suši.

- Vivijen nam kuva svaku veče otkako smo dobili blizance. Odlasci u restoran nisu nam više zanimljivi ni lako izvodljivi kao prije. Osim toga, svi naši prijatelji bi radije jeli njena jela nego išli u okolne restorane - nahvalio je Džordž kuvaricu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs