ISPROBAJTE

Radikalno čisti creva, topi masne naslage, leči gastritis: Ovaj čudotvorni napitak se pravi od samo 2 sastojka!

U šolju vode dodajte ova 2 sastojka i u rekordnom roku ćete primetiti olakšanje

 

 

Nutricija 14.11.2020. - 10:46h Autor: Stil
Foto: Shutterstock

Ukoliko imate bilo koji stomačni problem ili višak kilograma, ovaj napitak će u tom slučaju biti u od pomoći. Pravi se od samo 2 sastojka, a vrlo je moćan kod uklanjanja bola u želucu, topljenja masnih naslaga, čišćenja creva, ali i u otklanjanju nadudutosti i grčava.

 

Za pripremu će vam biti potrebno:

 

  • Čaj od hajdučke trave
  • Mleveni lan 

 

Prokuvajte vodu, pa dodajte hajdučku travu i ostavite da odstoji 15 minuta. Nakon toga procedite i dodajte kašiku mlevenog lana.

 

Ovaj napitak se pije svako veče pred spavanje, a daje rezultate neveroatnom brzinom. Već nakon nekoliko dana korišćenja osetićete olakšanje u stomaku.

Hajdučka trava je od davnina poznata u narodnoj medicini. Ova biljka sadrži obilje vitamina i minerala. Nadzemni deo biljke u cvetanju sadrže etarsko ulje, flavonoide, vitamin K, gorku materiju ahilein, smole, stereole i tanine.

 

Zahvaljujući svojim svojstvima povoljno deluje na stomačne probleme, a preporučuje se i za očuvanje zdravlja jetre i za pročišćavanje krvi.

 

Lan, kao što verovatno već i znate, je odličan za pokretanje metabolizma i "lenjih creva", što samim tim znači i pokretanje procesa razgradnje masnih naslaga.

 

Napomena: Ne preporučuje se kontinuirana upotreba ovog čaja u dužem vremenskom periodu od 2 nedelje. Velike količine mogu uzrokovati glavobolju, a dugotrajna upotreba alergijski osip i osetljivost kože na sunce.

 

(Stil.kurir.rs)

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs