ISPRAVKA: NE POSTOJI ELIKSIR KOJI MOŽE DA OČISTI PARAZITE IZ TELA PREKO NOĆI

Izvinjavamo se čitaocima zbog prenošenja teksta pod naslovom: "Eliksir čuvenog ruskog doktora Mihalkova: Čisti telo od parazita i toksina preko noći! (RECEPT)" objavljenog dana 23.07.2020. godine, koji sadrži pseudonaučne činjenice. Tekst je sada ISPRAVLJEN

Fitnes & Nutricija
13:29h Autor:
ISPRAVKA: NE POSTOJI ELIKSIR KOJI MOŽE DA OČISTI PARAZITE IZ TELA PREKO NOĆI
Foto: Profimedia

Demantujemo tekst objavljen dana 23.07.2020. godine, pod naslovom "Eliksir čuvenog ruskog doktora Mihalkova: Čisti telo od parazita i toksina preko noći! (RECEPT)" a u kojem se između ostalog tvrdi da se paraziti iz tela mogu očistiti sa "eliksirom" od karanfilića i semena lana, što nije naučno dokazano. Na ovaj propust nam je ukazao sajt Raskrinkavanje u svojoj analizi. Tekst je sada ISPRAVLJEN.

U prvobitnoj verziji teksta smo naveli da mešavina karanfilića i lana može da "očisti" parazite iz tela, što nije naučno potvrđeno. Isto tako, analizom nije utvrđeno da izvesni doktor Mihalkov postoji, kao što je to bilo navedeno u ranijoj verziji teksta.

Naslovna fotografija koja ilustruje tekst, preuzeta je sa Shutterstock platforme, pa se stoga izvinjavamo čitaocima ako su pogrešno shvatili da je reč o izvesnom doktoru Mihalkovu.

Izvinjavamo se čitaocima zbog prenošenja pseudonaučnih tekstova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs