ZDRAVO MRŠAVLJENJE

Megan Markl svako jutro započinje ovim napitkom: Zahvaljujući njemu ona ima idealnu liniju! (RECEPT)

Za dobar izgled nije potrebno puno odricanja, a čist primer je Megan Markl. Ovako izgleda njena jutarnja rutina zahvaljujući kojoj je u top formi

 

Nutricija
Autor:
Foto: Profimedia

Megan Markl je poznata po svojoj vitkoj figuri, a čak je uspela i da vrlo brzo posle porođaja vrati devojkačku liniju. Za sve to je zaslužna samo jedna navika. Naime, ona svako jutro započinje na isti način i tvrdi da je upravo to ključ njenog dobrog izgleda.

 

Svakog jutro umesto doručka popije smuti koji pravi od sojinog mleka sa ukusom vanile, malina, višanja, šake ovsenih pahuljica  i malo meda. Sve sastojke stavi u blender, dobro izmeša i popije najkasnije 30 minuta posle buđenja.

 

Ona je takođe, otkrila da već godinama ne jede "brzu", kao ni masnu hranu, a slakiši su retko zastupljeni u njenom jelovniku. "Volim slatkiše, ali uglavnom biram one zdravije opcije. Osim što su dobri za liniju, dobri su i za zdravlje", rekla je ona.

Pored zdrave ishrane, Megan koristi i suplemente kako bi održala imunitet na zavidnom nivou. 

 

"Magnezijum, vitamin B-12, multivitamin i regulator kortizola uzimam pre spavanja", bila je iskrena ona.

 

Uz pomoć magnezijuma supruga princa Harija smiruje nerve i mišiče, a povoljan uticaj ima i na migrene sa kojima se Megan suočava. Zdravlje kože i visok nivo energije vojvotkinja uspeva da održi uz vitamin B12.

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...