Recept sa interneta

Napravila je napitak za mršavljenje, a desilo se ovo: Iskustvo žene (42) iznenadilo sve!

Nekim efektima se uopšte nije nadala

Fitnes & Nutricija
14:56h Autor:
Napravila je napitak za mršavljenje, a desilo se ovo: Iskustvo žene (42) iznenadilo sve!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Kao i obično, kada se približi leto, mnoge žene tek tada razmišljaju o doterivanju linije. Tako je i žena po imenu Melisa (42) isto to odlučila.

"Prijateljica mi je dala recept za sirup pomoću kojeg je ona uspela da se oslobodi viška kilograma, a koji je pronašla na internetu. Činilo mi se da će biti ukusan i efektan, zbog sastojaka koje sadrži. Ali, nekim efektima se nikako nisam nadala", priča žena.

Napravila je napitak koji količinski traje 3 nedelje i počela da uzima svakoga dana, dva puta po jednu kašiku pre obroka.

"Prvo što sam primetila jeste da sam počela da izbacujem višak vode iz tela, kao i da se masne naslage smanjuju", kaže Melisa.

Nastavila je sa ovom praksom, a nakon tri nedelje napravila je novu smesu. Nakon još dve nedelje, primetila je nešto potpuno neverovatno - popravio joj se vid i sluh!

"Nastavila sam sa konzumiranjem zbog mršavljenja, ali sam tada počela da obraćam pažnju i na druge stvari", otkriva ona.

Kako je počela da prati i druge fizičke promene, primetila je da mnogo manje zaboravlja - pamćenje joj se u velikoj meri poboljšalo!

Krajnji rezultat Melisinog konzumiranja moćnog sirupa bio je sledeći: višak vode izbačen, masne naslage istopljene, vid, sluh i pamćenje kakvo je imala sa 30 godina!

"Preporučujem ovaj sirup svima koji imaju problema sa viškom kilograma, ali i sluhom, vidom i oslabljenom memorijom", istakla je prezadovoljna Melisa i otkrila recept za ovaj odličan napitak.

Sastojci: 125 grama rena, 3 kašike meda, 4 limuna, koren đumbira (2 cm) i 2 kašičice cimeta.

Priprema: Ren i đumbir izmikusujte u blenderu, pa dodajte isceđen sok od 4 limuna. Miksujte 2 do 3 minuta, pa dodajte med i cimet. Ponovo miksujte, sve dok ne ne dobijete jednoličnu smesu (oko 1 do 2 minuta). Izlijte sirup u teglu i čuvajte na hladnom i tamnom mestu.

Naučnici veruju da je tajna neverovatnih efekata ovog sirupa u materijama koje sadrže njegovi sastojci. Ren je riznica vitamina C, B1 , B2 i B6, kalijuma, magnezijuma, fosfora i gvožđa. Takođe, on ubrzava metabolizam i stimuliše razvoj dobrih bakterija u crevima, a kada se pomeša sa đumbirom, limunom, medom i cimetom, njegova svojstva se ekstremno povećavaju, pa se dobija odličan rezultat.

Sirup treba konzumirati dva puta dnevno, po jednu kašiku pre obroka ili pre treninga. Savetuje se da između dva tretmana od po tri nedelje napravite pauzu od nekoliko dana.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs