Metoda koja svima uspeva

Najbrži način da uklonite mitisere: Nestaju za 5 minuta, treba vam samo vazelin! (VIDEO)

Ovo je najbrži i najefektniji način da se otarasite ružnih tačkica
Nega
07:20h Autor:
Najbrži način da uklonite mitisere: Nestaju za 5 minuta, treba vam samo vazelin! (VIDEO)
Foto: Thinkstock

Mitisere možete sami da uklonite i to na prirodan način, pomoću jednog sastojka kojeg svi imamo kod kuće. Ovaj metod koristite kad god vam se mitiseri pojave.

Sve što vam je potrebno je vazelin, parče prividne folije (ili čiste plastične kese), papirnate maramice, mali peškir (ili slična tkanina).

Prvo temeljno operite lice, pa nanesite veću količinu vazelina na područje sa mitiserima. Zatim preko toga stavite foliju (ili parče kese), a u međuvremenu peškir nakvasite toplom vodom, iscedite ga i držite preko folije 5 minuta. Na ovaj način zagrejaćete kožu i otvoriti pore, što će olakšati uklanjanje mitisera.

Četkicom za zube istrljala je nos: Otkrila je zlata vredan trik! (VIDEO)

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Posle 5 minuta uklonite foliju, pa maramicama (koje ste obmotali oko oba kažiprsta) lagano istiskajte mitisere. Ne pokušavajte više od 3 puta da uklonite mitiser da ne biste oštetili kožu.

Ovaj postupak treba obavljati pre spavanja, da koža ne bi dolazila u kontakt sa prljavštinom. Na kraju nanesite hidratantnu kremu na lice. Ovo je najbrži i najefektniji način da se otarasite ružnih tačkica. Ujutru će vam lice zasijati!

U jogurt dodajte dva sastojka i nanesite na lice: Čudesan efekat oduševljava kozmetičare!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs