Jednostavnije nego što mislite

Mitiseri nestaju zauvek: Rešite se ružnih tačkica na najefikasniji način! (RECEPT)

Skupe trake i sredstva za čišćenje lica samo su privremena rešenja i ni ne dostižu efikasnost koje mogu da pruže određene prirodne metode. Ovo je jedna od njih
Nega
23:08h Autor:
Mitiseri nestaju zauvek: Rešite se ružnih tačkica na najefikasniji način! (RECEPT)
Foto: Thinkstock

Sigurno se do sada već koristili kozmetiku kako biste uklonili svoje neugledne, dosadne, a ponekad i bolne mitisere samo da bi se oni odmah ponovo vratili, zar ne? Izgleda da su te skupe trake i sredstva za čišćenje lica samo privremena rešenja i ni ne dostižu efikasnost koje mogu da pruže određene prirodne metode. Ovo je jedna od njih!

Sve što vam je neophodno su limun, so i topla voda. Ova metoda je efikasnija od bilo čega što ćete kupiti u prodavnici i vaši mitiseri se više neće vratiti, barem ne neko duže vreme.

Postupak: U maloj činiji pomešajte 1 kašiku morske soli, 1/2 kašičice limunovog soka i 1 kašičicu tople vode.

Pomešajte med i aspirin i nanesite na lice: Fantastični rezultati već za 3 sata! (RECEPT)

Nanesite smesu na celo lice, a veću količinu nanesite na područja s mitiserima. Toplom i vlažnom krpom polako nanosite smesu na kožu kružnim pokretima. Na taj način masirajte kožu krpom 5 minuta. Ponovo zagrejte krpu toplom vodom ako počne da se hladi.

Mešavina treba da stoji na koži još 5 minuta, a zatim operite lice u hladnoj vodi – koliko god hladnu možete da podnesete. Možda ćete morati da ponovite ovaj postupak još koji put tokom nedelje, ali to će da ukloni one neprijatne mitisere i sprečiće da se ponovo pojave.

Zašto je ovo efikasno

So je antibakterijsko sredstvo koje pomaže da se očiste i otpuše pore. Limunov sok sadrži limunsku kiselinu koja pomaže u borbi protiv bakterija i na taj način čisti kožu. Topla voda takođe pomaže da se otvore pore. Sve zajedno, to je poput skupog hemijskog pilinga, ali ni približno loše za vašu kožu.

Očistite lice sodom bikarbonom: Meka i glatka koža bez mitisera! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs