Pogledajte se

Kineska medicina: Bubuljice na licu otkrivaju koje vas bolesti muče! (VIDEO)

Stavite ogledalo ispred sebe, pa ako primetite bubuljice na licu videćete koji deo tela vam najviše pati
Nega
15:18h Autor:
Kineska medicina: Bubuljice na licu otkrivaju koje vas bolesti muče! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Stara kineska medicina kaže da je lice ogledalo zdravlja tela. Ukoliko vam se pojave bubuljice na čelu, nosu, obrazima ili vratu, ovako ih sanirajte kako biste rešili problem u korenu.

Čelo

Ukoliko vam se bubuljice pojave na vrhu čela to znači da imate problema sa varenjem određene hrane. Ako ste dan pre jeli tešku hranu u vidu masnih hamburgera, krompirića ili sličnu "brzu hranu", morate hitno da se detoksikujete. Bubuljice na ovom mestu upozoravaju vas i na veliku količinu toksina u organizmu. Najbolje bi bilo da isprobate neke recepte za detoksikaciju organizma ili da iz korena promenite svoj način ishrane. Međutim ako vam se bubuljice pojave na dnu čela, to znači da ste nervozni ili imate neke probleme pa vam na taj način telo reaguje na stres.Ovaj problem možete rešiti tako što ćete ranije ići na spavanje i svom telu priuštiti dovoljno prostora za odmor.

Nos

Ako imate bubuljice na vrhu nosa, to je znak da ste u poslednje vreme bili izrazito ljuti ili ste imali problema sa visokim krvnim pritiskom.

Prostor između obrva

Kad vam se pojave bubuljice između obrva, to je znak da vam je jetra ugrožena. Verovatno ste preterali sa alkoholom i lošom ishranom pa je i u ovom slučaju neophodna detoksikacija.

Ovako izgleda bez šminke: Njena transformacija je neverovatna! (VIDEO)

Foto: Printscreen/ youtube/Asian Beauty Secrets
Foto: Printscreen/ youtube/Asian Beauty Secrets

Uši

Bubuljice na ušima su znak da buberezi ne rade dobro. Potrudite se da u to popravite tako što ćete piti najmanje dva litra vode svaki dan.

Obrazi

Obrazi reflektuju rad pluća. Svaka bubuljica koja se pojavi na obrazima, znak je da vam je potreban svež vazduh. Ukoliko ste skloni alergijama, verovatno stalno imate ovakve dosadne bubuljice na obrazima.

Usta i donji deo brade

Bubuljice na ovom delu lica znak su da imate problem sa stomakom i crevima. Cilj je da jedete što više sveže hrane pune vlakana kako bi vam probava radila tačno kao sat.

Ukoliko se bubuljice pojave u širem području oko brade, to je povezano sa hormonima i menstrualnim ciklusom.

Čudotvorni kvasac: Kako se koristi u borbi potiv bubuljica, masne kože i kose!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs