Promo

Priuštite piling vašoj koži: Pomoću koštica masline učinite lice, vrat i dekolte blistavim

Mikročestice koštica masline koje Nikel piling čine izuzetno efikasnim, odstranjuje mrtve ćelije sa kože i podstiču njenu obnovu
Nega
16:14h
Priuštite piling vašoj koži: Pomoću koštica masline učinite lice, vrat i dekolte blistavim
Foto: Promo

Priuštite piling vašoj koži kako biste uklonili mrtve ćelije i dozvolili joj da diše, a kremi kojom negujete kožu neometano delovanje.

Nežan piling s mikročesticama koštica masline, pogodan je i za najosetljiviju kožu. Odstranjuje mrtve ćelije sa kože i podstiče njenu obnovu. Namenjen je mešovitoj, normalnoj, kao i koži sklonoj aknama i perutanju. Nakon upotrebe, koža je temeljno očišćena, baršunasto meka i i blistava, a pore su sužene.

Lagano nanesete malu količinu pilinga na lice, vrat i dekolte. Nežno masirate par minuta, s posebnom pažnjom na T-zoni. Ukoliko vam je koža suva, koristite piling jednom u dve nedelje. Ukoliko je normalna najbolje je jednom, a za masnu kožu dva puta nedeljno.

Za potpuni rezultat nege kože, nakon pilinga nanesite masku.

- Veoma sam zadovoljna kvalitetom i učinkom Nikel pilinga sa maslinom. Izuzetno je efikasan. Čestice koštica masline sitne su ali tvrde i ima ih mnogo, pa je piling prilično gust i odlično obavlja svoj zadatak odstranjivanja mrtvih ćelija sa površine i podsticanja obnove kože. Prijatno me je iznenadio, pre svega kao ljubitelja pilinga koji nisu samo za ukras već zaista rade svoj posao - kaže jedna od devojaka koje su nedavno otkrile ovu prirodnu kozmetiku.

Ovaj izizetni piling možete dobiti kao poklon uz kupovinu 2 ili više Nikel proizvoda, a raspored aktuelnih promocija pogledajte OVDE.

Vredne pokon pakete prirodne kozmetike možete osvojiti i učešćem na našem foto konkursu. Pošaljite nam fotografiju koja ilustruje vaš dodir sa prirodom a Stil i PurityBox će najzanimljivije fotografije (koje imaju najviše lajkova), a više o tome pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs