Probajte, oduševićete se

5 trikova za lepotu pomoću bebi pudera: Produžava trepavice, umiruje kožu, osvežava kosu!

Dečji puder možete upotrebiti na neočekivane načine, a neki od njih su i uklanjanje neprijatnog mirisa iz obuće i zamena za kameni puder onda kada vam je to najpotrebnije
Nega
15:30h
5 trikova za lepotu pomoću bebi pudera: Produžava trepavice, umiruje kožu, osvežava kosu!
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Ako ste mislili da se bebi puder koristi samo za negu osetljive kože mališana, varate se - dečji puder je jedan od najkorisnijih proizvoda koji se može naći u vašem neseseru! Evo nekoliko korisnih trikova za lepotu koje ćete, kada prvi put probate, sigurno nastaviti da primenjujete!

1. Umiruje kožu nakon depilacije

Umesto da je tretirate losionima i različitim kremama punim alkohola koja izaziva neprijatan svrab i peckanje, iritiranu kožu nakon depilacije najbolje ćete umiriti ako na nju nanesete malo bebi pudera.

Sve prednosti i mane različitih vrsta depilacija pročitajte OVDE.

2. Osvežava kosu

U nedostatku preparata za suvo pranje ili kada iznenada treba negde da kreneta, a niste oprali kosu, na koren nanesite malo bebi pudera, utljajte i temeljno iščešljajte, kako bi masna kosa izgledala svežije.

3. Uklanja neprijatan miris iz obuće

Nošenje zatvorenih cipela, patika i čizama često izaziva negodan miris u obući, zbog znojenja stopala. Kako biste ga se rešili, u obuću sipajte malo dečjeg pudera i ostavite da odstoji preko noći. Puder će neutralisati miris i upiti vlagu.

A kojih 7 navika uništavaju vaša stopala, otkrijte OVDE.

4. Zamenjuje puder

U nedostatku transparetnog ili pudera u kamenu, poslužite se ovim super proizvodom. Manju količinu bebi pudera velikom četkom nanesite na lice kako biste fiksirali prethodno nanesen tečni puder.

5. Produžava trepavice

Nanesite malo bebi pudera na trepavice pre nanošenja maskare, kako bi izgledale gušće i duže.

OVDE saznajte kako treba negovati trepavice da bi bile duge i guste.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs