ZAVODLJIV POGLED UZ SENKU ZA OČU KOJU FORSIRA NATAŠA BEKVALAC: Ovaj mejkap je njeno tajno oružje koje ima LIFTING efekat

Uz ovaj mejkap trend biće potrebno da eksperimentišete i prilagodite ga svom individualnom obliku oka kako biste postigli najbolje rezultate

Nega
Autor:
ZAVODLJIV POGLED UZ SENKU ZA OČU KOJU FORSIRA NATAŠA BEKVALAC: Ovaj mejkap je njeno tajno oružje koje ima LIFTING efekat
Nataša Bekvalac, Foto: preentscreen/Instagram

Morske sirene su oduvek bile simbol neodoljive zavodljivosti i misterioznosti koje fasciniraju ljude već hiljadama godina.

Inspirisan ovim bićem iz bajki i crtaća, nedavno je stvoren novi mejkap trend koji je brzo osvojio srca miliona korisnika na TikToku.

Pod heštegom #sireneyes, videi koji prikazuju ovaj zavodljivi mejkap izgled, privukli su neverovatnih 355 miliona pregleda, što govori o njegovoj ogromnoj popularnosti.

Ovaj mejkap trik postao je sinonim za misteriozan i zavodljiv pogled, a takođe ima i efekat koji podseća na lifting oka. Ne čudi stoga što su mnoge slavne dame, uključujući i modnu ikonu kao što je Nataša Bekvalac, postale obožavateljke ovog trenda.

Ovaj mejkap trik predstavlja modernu verziju klasičnog "cat eye" izgleda. Konkretno, radi se o produženom mačkastom pogledu, gde se potez olovkom ili tušem produžuje iz unutrašnjeg ugla oka prema nosu i izdužuje na spoljašnjem "krilu". Postizanje ovog "noir" izgleda zapravo je prilično jednostavno, ukoliko imate veštinu u rukovanju tušem ili olovkom za oči.

Ovaj trik zahteva i malo eksperimentisanja, jer se mora prilagoditi individualnom obliku oka. Osobe sa manjim očima mogu dodatno vizuelno "otvoriti" srednji deo kapka upotrebom ajlajnera u boji kože, dok bi one sa bliže položenim očima trebale koristiti manje eyelinera u unutrašnjem uglu kako bi postigle željeni efekat. Dodatno, svetlija sedefasta senka može dodatno otvoriti pogled.

U zaključku, mejkap trend inspirisan sirenama postao je globalni fenomen sa milionima obožavalaca širom sveta. Njegova privlačnost leži u njegovoj sposobnosti da naglasi oči i pruži taj misteriozni i neodoljiv izgled, koji je očarao kako obične korisnike TikToka, tako i slavne ličnosti poput Nataše Bekvalac.

Ako želite da isprobate ovaj trend, budite spremne da eksperimentišete i prilagodite ga svom individualnom obliku oka kako biste postigli najbolje rezultate.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs