TAJNA GRACIOZNOG STARENJA

KAKO TO DA OMILJENA PLAVUŠA U 5. DECENIJI IZGLEDA KAO DA JOJ JE 26 GODINA? Glumica tvrdi da je tajna u JEDNOM RITUALU

Ris Viterspun stari, iako mi to ne primećujemo, ali ona tvrdi da uživa u onome što vidi u ogledalu

Nega
Autor:
KAKO TO DA OMILJENA PLAVUŠA U 5. DECENIJI IZGLEDA KAO DA JOJ JE 26 GODINA? Glumica tvrdi da je tajna u JEDNOM RITUALU
Ris Viterspun, Foto: Kristin Callahan / Everett / Profimedia

Ris Viterspun ima će u martu ove godine napuniti 47 godina, ali na njenom licu se te godine ne vide. Međutim, glumica kaže da uživa u strenju i da voli sve procese koje godine donose.

"Sada znam s kim želim da provodim vreme, a s kim ne. To je jedna od dobrih strana starenja", kaže Riterspunova i dodaje da joj "rašćišćava dosta prostora".

Godine nam donose samopouzdanje i pružaju znanje i sigurnost koji mladim ljudima često fale, podseća glumica. "Imam stav o stvarima kao neko ko je 43 godine na ovoj planeti. Nisam se osećala ovako sa 25 i nisam imala iste stvari da kažem", rekla je u jednom intervjuu 2019. godine.

Ris Viterspun
foto: Profimedia

Sada ima mnogo više iskustva i može da govori ozbiljno o onome što smatra da bi poboljšalo svet. "Osećam se kao da sam zaradila ovu sedu kosu i fine bore. Sviđaju mi se i dajem prednost ovim godinama u odnosu na 25."

Ris Viterspun
foto: Profimedia

Ženama je savetovala da se jednostavno trude da budu najbolja verzija sebe i da investiraju u svoj duh, ali i kožu. Ona je o kozmetici i lepoti učila kao dete, dok je gledala majku kako se ujutru sprema.

"Taj ritual pripremanja za novi dan i predstavljanje najboljeg od sebe svetu veliki je činilac samopouzdanja. Mislim da sam tako stekla ljubav prema lepoti i nezi", kaže Ris.

"Imala sam sreće da sam u životu bila okružena ženama koje su volele proces starenja, kao što su bile moja mama i moja baka".

Ris Viterspun
foto: Profimedia

Glumica priznaje da sada o šminkanju i nezi uči od svoje 23-godišnje ćerke Ave. To je moć Generacije Z!

"Razgovaramo dosta o zaštiti od sunca, tako da je nanošenje kreme sa zaštitnim faktorom dva puta dnevno veoma bitan deo naše rutine. Ono što radite za svoju kožu u ranim dvadesetim pokazaće se kasnije u životu", kaže glumica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs