5 FRIZURA KOJE NAJBOLJE STOJE ŽENAMA IZNAD 40 GODINA: Podmladiće vas u trenu i dati vašem licu NOVU SVEŽINU

Frizeri imaju predlog - 5 frizura za žene preko 40 godina, koje će im pomoći da izgledaju mlađe.

Nega
Autor:
5 FRIZURA KOJE NAJBOLJE STOJE ŽENAMA IZNAD 40 GODINA: Podmladiće vas u trenu i dati vašem licu NOVU SVEŽINU
5 frizura za žene preko 40 godina, Foto: Profimedia

Ukoliko želite da izgledate mlađe, detalj koji vam može pomoći je kosa. Frizura je ta koja može sakriti bore, naglasiti vaše oči, pa i "zategnuti lice", odnosno stvoriti takav utisak. Izdvojili smo 5 frizura koje preporučuju frizeri za sve dame koje žele da izgledaju mlađe uz pomoć kose...

1. BOB

Kraća kosa automatski vam daje samouvereniji i mlađi look, smatraju stručnjaci za kosu. Moderni bob uokviriće vaše lice i poglede usmeriti prema vašim najboljim atributima.

Frizura, Kosa
foto: Shuterstock

2. TALASI

Dok ravna kosa bez volumena može pridoneti umornijem izgledu, kosa oblikovana u blage talase osiguraće vam opušteniji izgled. Talasasta kosa trend je koji ženama, čini se, nikada neće dosaditi, posebno kada znamo da nas vrlo lako mogu i pomladiti.

kosa
foto: Instagram / negin_mirsalehi

3. ŠIŠKE

Supermoć šiški jeste ta da su najlakše rešenje za one koji žele da prikriju bore na čelu. Naravno, šiške s kojima želite "skinuti godine" moraju biti pametno ošišane. Zato se obvezno za pomoć obratite svojoj frizerki. Jedna su opcija šiške koje nosite ravno, a druga šiške na stranu. U dogovoru s frizerkom odaberite najbolju opciju za sebe.

4. DUGA KOSA KOJA UOKVIRUJE LICE

Ako ste među onima koji se ne žele odreći dužine, to je sasvim u redu. Neka vas vaša frizerka ošiša tako da vam pramenovi kose uokviruju lice.

Na koji će to način učiniti, zavisi o tipu kose, a najbolji odgovor na to pitanje dat će osoba koja se brine za vašu kosu.

5. LOB

Kosa koja lagano dotiče ramena, po mogućnosti oblikovana u blage talase svakako je jedna od onih kojima se postiže mlađi izgled. Ako imate tanku kosu, lob je frizura koja će joj dati volumen.

Dama, Moda, Kosa, Paž, Bob, Lob, Žuti kaput, esen, Proleće, Kaput
foto: Profimedia

A u nastavku pogledajte kako možete postići savršene talase:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs