FRIZURE

7 NAJVEĆIH TRENDOVA ZA STILIZOVANJE KOSE OVE JESENI: Jedna je baš šik i pristaje svima

Ako želite da promenite frizuru ove jeseni, naša preporuka su ovih 7 trendi frizura za jesen 2022. godine

Nega
13:04h Autor:
7 NAJVEĆIH TRENDOVA ZA STILIZOVANJE KOSE OVE JESENI: Jedna je baš šik i pristaje svima
7 najvećih trend frizura za ovu jesen, Foto: Profimedia/editorial images

Kada je reč o lepoti i trendovima, najviše se govori o nezi kože, šminki i naravno – kosi. Načina za stilizovanje kose ima beskrajno mnogo, a iz sezone u sezonu se susrećemo sa novim ili starim trendovima koji doživljavaju svoj veliki povratak.

Šišanje je (malo) važnije od stilizovanja

Zato, pre nego što uložite novac u još jedno sredstvo koje treba da učini magiju, posetite dobrog frizera koji će vas kvalitetno ošišati i oblikovati kosu jer će ona tako uvek izgledati savršeno, i kao da ste upravo izašli iz salona šta god kasnije radili sa njom.

kosa, frizer, Pranje Kose, frizura
foto: Shutterstock

1. Bob je uvek u trendu

Francuski bob, dečački bob, skandi bob različite su varijacije na temu i biće ozbiljno popularni ove jeseni. Takođe moramo napomenuti da će se i klasični bob vratiti na velika vrata.

Oštar bob takođe je jedan od najmodernijih stilova sezone. Frizer Dejvis objašnjava da iako ideja o bobu s grubom linijom kose nije nova, još uvek izgleda impresivno i ostaje u trendu. Razdeljak kose mora biti simetričan za pravi utisak.

2. Raskošni talasi

Duga, stepenasto šišana kosa izgledaće odlično ukoliko je uvijete u krupne lokne. Uz adekvatan proizvod za stilizovanje, kosa će izgledati zdravo, sjajno i prosto veličanstveno!

3. Nijansa bakra je pravi pogodak

Ako ste spremni za promenu i volite crvenkaste tonove u kosi, jesen na scenu donosi trend baš za vas - duboka, luksuzna boja bakra je veoma aktuelna, a podrazumeva savršen miks toplih i hladnih tonova. Ukoliko niste raspoloženi da ofarbate celu kosu i želite samo diskretan dašak ove nijanse, odlučite se za pramenove u boji bakra.

4. Kratka zaglađena pixie frizura

Do skoro divili smo se neurednim pixie frizurama, ali je sada došao red na njihovu zaglađenu varijantu. Ako volite da nosite kratke frizure pravi je trenutak da date šansu ovoj vrsti, jer deluje tako odvažno i seksi u isto vreme.

5. Konjski repovi

Čini vam se verovatno da konjski rep nikad i ne izlazi iz mode, ali nije zaista tako. Pre će biti da je ovo njegov veliki zaokret u vremenu, jer je on odlika čuvenih 90 – tih. Da, retro efekat drage dame, je u gradu i donosi vam čuveni konjski rep. Nisko svezana kosa, pomalo neuredno sa prizvukom prirodnog efekta, bez previše zaglađivanja i spremni ste da osvojite ovacije na svakom koraku.

6. Vraćaju se 70-e

Frizure u stilu 70-ih biće ponovo veoma aktuelne, a podrazumevaju puno volumena u kosi, krupne talase, šišanje u bogatim slojevima, zavesa šiške i generalno izgled koji na prvu loptu ostavlja utisak ležernosti i pomalo divlje kose stilizovane bez puno truda.

Frizure 70-ih
foto: Profimedia/Ilustracija

7. Aksesoari

Rajfovi, mašne, beretke, ešarpe i šnale biće must have ove godine ukoliko želite frizuru koja će biti primećena - u svakoj prilici.

Frizure
foto: Profimedia/editorial images
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs