SAZNAJTE VIŠE

KEJT MOS U 48. GODINI IZGLEDA NIKAD BOLJE:Poznata manekenka otkrila je 5 zlatnih pravila za savršeno telo i jedro lice!

Slavna manekenka, Kejt Mos otkrila je kako u 48. godini održava telo.

Nega
Autor:
KEJT MOS U 48. GODINI IZGLEDA NIKAD BOLJE:Poznata manekenka otkrila je 5 zlatnih pravila za savršeno telo i jedro lice!
Kejt Mos, Foto: Profimedia

Bivša manekenka Kejt Mos, koja je nekada bila zvezda modnih pista i plenila prirodnim izgledom i vitkom linijom, i danas u 48. godini vodi računa o zdravlju i trudi se da zadrži mladolikost. Pored toga što redovno vežba, posebnu pažnju obraća na ishranu.

Nekada najplaćenija manekenka otkrila je svojih pet pravila zdrave ishrane.

1. Režim 80:20

Kejt Mos koristi posebnu dijetu poznatu pod nazivom 80:20. O čemu se radi? Ona zapravo unosi hranljive obroke 80 odsto vremena, a 20 odsto u toku dana odoleva hrani.

2. Obožava banane

Ljudi često izbegavaju banane jer se smatra da spadaju u namirnice koje goje. Ipak Kjet Mos na njih gleda kao na idealnu voćku za mršavljenje. Obično voli da pravi voćne sokove od njih i kaše, dok visok sadržaj vlakana joj pomaže da duže bude sita.

3. Često uživa u salatama

Opšte je poznato da su salate izvor vitamina i da su izuzetno zdrave. Razne vrste salata od povrća mogu da zadovolje dnevne potrebe i istovremeno stvore osećaj sitosti.

4. Redovno jede jaja

Jaja su bogata belančevinama i zdravim mastima. Ova namirnica svakog jutra će vam pomoći da dobijete dovoljno energije, pojačate imunitet i poboljšate zdravlje kože.

5. Kombinuje različite namirnice

Kejt Mos za doručak, ručak, pa čak i užinu unosi kombinaciju više različitih materija. Zato jedan njen obrok uključuje skrob, ugljene hidrate, povrće, žitarice i proteine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs