Pobedite ga

Sakrijte celulit: Četiri načina za uspešno prikrivanje ovog ženskog neprijatelja!

Ne mora celulit uvek da pobedi. Postoje čak četiri načina na koja se ovaj ženski neprijatelj može uspešno zamaskirati. Isprobjate bar jedan
Nega
22:52h Autor:
Sakrijte celulit: Četiri načina za uspešno prikrivanje ovog ženskog neprijatelja!
Foto: Thinkstock

Svaka žena muku muči sa celulitom na nogama i guzi. Obično se kasno setimo da bismo mogle nešto i da uradimo sa tom "pomorandžinom korom", ali tada je već sve izgubljeno, celulit nas pobeđuje. Međutim, to nije razlog da oblačimo pantalone ili duge suknje.

Predlažemo vam da isprobate jedan od ova četiri načina na osnovu kojih možete da prikrijete celulit na nogama i guzi.

Preplanuli ten

Tokom letnih meseci, posebno nakon godišnjeg odmora koža izgleda svežije i mekše ali razlog nije samo more i losioni već i preplanuli pigment kože koji prikriva sve nepravilnosti. Ako planirate za neku svečanu priliku da obučete omiljenu haljinu, odmah pripremite kožu kremama za samotamnjivanje ili razmislite o odlasku na tretman nanošenja boje za preplanuli ten.

Ovo su četiri mita o celulitu koje morate znati, više ćete naći OVDE.

Steznik

Steznici za oblikovanje tela popularniji su nego ikad, a različiti modeli prilagođeni su svakoj odeći. Steznike u obliku kratkih pantalonica ispod glamuroznih haljina nose i popularne lepotice poput Kejti Holms, Sare Džesike Parker i Eve Longorije što znači da čak i mršavice ne žele ništa da prepuštaju slučaju.

Saznajte šta je zaista celulit u tekstu OVDE.

Hulahopke

Hulahopke u boji kože su se vratile na velika vrata, a ovaj praktičan komad osim što prikriva nepravilnosti oblikuje i telo. Odaberite nijansu koja je što sličnija vašoj boji tena i izbegavajte visoki sjaj. Ako planirate da obučete mini suknjicu izaberite hulahopke koje nemaju zadebljane ili "gaćice".

Kako da napravite savršen piling za telo koji će uništiti celulit pročitajte OVDE.

Nega kože

Dehidrirana koža postaje suva i gubi elastičnost, a prava nega može učiniti čudo. Pripremite svoju kožu te jednom do dva puta nedeljno napravite dobar piling celog tela. Nakon toga kožu nahranite kremom ili losionom za telo i dobro bi bilo da ga nanosite svaki dan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs