BJUTI TRIKOVI

Na licu u 62. godini nema ni jednu jedinu boru: Ovo je tajna mladolikog izgleda Mišel Fajfer! (FOTO)

U ove navike se kune glumica

Nega
Autor:
Na licu u 62. godini nema ni jednu jedinu boru: Ovo je tajna mladolikog izgleda Mišel Fajfer! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumica Mišel Fajfer je nedavno podelila fotografiju na instagramu bez trunke šminke i izazvala lavinu pozitivnih komentara. Bez problema bi, iako je u 7. deceniji života, mogla da stane rame uz rame i sa mnogo mlađim ženama.

"Kada se bavite glumom, onda ste osuđeni na to da proces starenja gledate na velikom ekranu, a to nije ni jednostavno ni prirodno i prilično utiče na samopouzdanje", kaže ona.

Evo u koje bjuti trikove i navike se kune:

1. Veganska ishrana za lice bez bora

"Mislim da je za izgled moje kože najviše zaslužno to što sam veganka. Morate znati da je veganska hrana mnogo zdravija i da u njoj nema toksina koji podstiču starenje kože, a uz to će vam pomoći i da lakše održite željenu kilažu. Trebalo mi je samo nekoliko nedelja da se naviknem na konzumiranje isključivo voća i povrća, ali moram da istaknem da ni pre toga nisam bila veliki ljubitelj mesnih proizvoda. Nažalost, značaja veganske ishrane sam postala svesna prilično kasno, ali se nadam da ću barem malo uspeti da usporim proces starenja."

2. Redovno vežbanje i dovoljno sna

"Tajna mog izgleda je, pored veganske ishrane, redovno vežbanje, dovoljna količini sna i osmeh koji ne skidam sa lica. Zapamtite, osmeh je taj koji vas čini mlađim i slađim. Kada je vežbanje u pitanju, najčešće trčim, a uživam i u vežbama pilatesa i planinarenju."

3. Sitne ekstetke korekcije joj nisu strane

"Nemam ništa protiv plastičnih operacija i mislim da svi, koji to žele, trebaju da koriguju ono što im se ne dopada."

"Moram priznati da mi botoks nije tran, priznajem da s vremena na vreme odlazim na tretmane, ali se ne trudim da potpuno izmenim lični opis. U svemu treba biti umeren."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs