Odlično rešenje

Za zdravlje cele porodice: Povećajte imunitet na ovaj prirodan način i zaštitite se od virusa i bakterija!

Bez jakog imuniteta postajemo podložni baš svim napadačima na naše zdravlje i normalno funkcionisanje organizma

Lepi & Zdravi 13.12.2020. - 12:00h Autor: Promo
Foto: Shutterstock

Imunitet je sposobnost organizma da se odbrani od različitih bolesti, virusnih, bakterijskih i gljivičnih infekcija, kao i svih štetnih bioloških i hemijskih materija. Shodno tome, imuni sistem najvažniji je odbrambeni sistem koji posedujemo i bez njega bismo bili podložni baš svim napadačima na naše zdravlje i normalno funkcionisanje organizma.

 

Ono što doprinosi normalnoj funkciji imuno sistema, doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i održavanju normalnog energetskog metabolizma, jeste Imuno Pure.


Imuno Pure napravljen je od modernih i tradicionalnih sastojaka koji sinergičkim delovanjem povećavaju sposobnost organizma da se odbrani od raznih virusa, bakterija i drugih mikro orgamizama koji ga svakodnevno napadaju.

foto: Promo

Upotrebom Imuno Pure-a pomažete svom organizmu da podigne imunitet na željeni nivo kako bi povećao svoje odbrambene sposobnosti. Sastoji se od suvog ekstrakta ploda Acerole, suvog ekstrakta gljive Bukovače, bakra, selena i cinka.

 

  • Biljka Acerola jedan je od najvećih izvora prirodnog vitamina C. Sadrži 30 puta više vitamina C od pomorandže i 40 puta više od limuna. Velika je razlika u efikasnosti dejstva prirodnog i sintetičkog vitamina C, koji je zapravo hemijski sintetizovana askorbinska kiselina koja je samo deo prirodnog vitamina C.

 

  • Vitamin C doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa , stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice, kože, desni, krvih sudova, doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, a sa bakrom održava normalni energetski metabolizam.

 

  • Bukovača u sebi sadrži beta glukane, koji imaju antimikrobna i analgetička dejstva. Bukovača jača imunitet i u Kini se koristi od davnina u lekovite svrhe, a već decenijama unazad i u evropskim zemljama. Bogata je vitaminima B, D, C, K, kao i gvožđem, natrijumom, selenom, cinkom, kalijumom, fosforom, jodom.

 

  • Bakar doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog sistema i normalnom transportu gvožđa u organizmu.

 

  • Selen doprinosi normalnoj spermatogenezi.

 

  • Cink doprinosi normalnoj reprodukciji,normalnom kiselinksko - baznom metabolizmu i normalnom metabolizmu ugljenih hidrata.

 

Preuzmite zdravlje u svoje ruke i naručite Imuno Pure klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 1.990 rsd.

 

* Pakovanje sadrži 20 kesica i pije se jedna kesica dnevno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...