ZA SVAKU POHVALU

Glumica iz čuvene serije "Dosije X" izgleda nikad bolje: Ovo je tajna mladalačkog izgleda Džilijen Anderson!(FOTO)

Džilijen Anderson (52) je na sceni duže od tri decenije, a i pored teške šminke bez koje je nezamisliv glumački poziv, zadržala je blistav i mladalački izgled.

Nega
17:14h Autor:
Glumica iz čuvene serije "Dosije X" izgleda nikad bolje: Ovo je tajna mladalačkog izgleda Džilijen Anderson!(FOTO)
Foto: Profimedia

Njena tajna leži u kombinaciji kvalitetnih proizvoda koje pažljivo bira i stilu života koji vodi.

Prioritet daje hidratantnim proizvodima koji neguju kožu

"Hidratacija je najvažnija. Koristim super laganu gel-kremu sa hijaluronskom kiselinom, kofeinom i ovlaživačima kako bi mi lice izgledalo jedro i blistavo, bez osećaja težine na koži", izjavila je glumica za strane medije.

Obožava toniranu hidratantnu kremu

Džilijen koristi toniranu kremu sa sastojcima poput ulja makadamije i kukuija. Pored hidratacije, na taj način licu obezbeđuje i UV zaštitu.

"Uz toniranu kremu koža mi je glatka i svilenkasta. Ne osećam kao da na licu imam bilo šta, a krema obezbeđuje i sjajno pokrivanje. Osim toga, pigment smanjuje vidljivost pora, a koža ne izgleda masno."

Džilijen Anderson ne izbegava antiejdž proizvode

Glumica smatra da se u Evropi na starenje žena gleda drugačije nego u Americi. Ona svoje bore prihvata kao nešto potpuno prirodno, ali to ne znači da zanemaruje antiejdž preparate. Posebno joj prijaju proizvodi kozmetičkih kuća Clinique i Estée Lauder.

Za negu tela i usana koristi hidratantni losion na bazi kokosovog ulja

Pored luksuznih, Džilijen rado koristi i neke pristupačne preparate koji sprečavaju isušivanje kože.

Podjednako se posvećuje umu i telu

Jedna od stvari koju ne preskače je jutarnja meditacija koja joj obezbeđuje smirenost, a ne odriče se ni fizičke aktivnosti. Nekoliko puta nedeljno radi jogu, a povremeno trči.

Iako je okupirana brojnim poslovnim obavezama, uspeva da pronađe vreme i za humanitarni rad koji joj donosi veliko zadovoljstvo.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs