MORATE DA PROBATE

Izgledaćete bar deceniju mlađe: Ova maska vraća koži elastičnost i briše i najdublje bore za mesec dana!

Još jedan dokaz da priroda ima najbolje rešenje za sve zdravstvene, ali i estetske probleme

Nega
Autor:
Izgledaćete bar deceniju mlađe: Ova maska vraća koži elastičnost i briše i najdublje bore za mesec dana!
Foto: Profimedia

Svaka žena mora dobro da upamti ovaj recept. Od samo 3 sastojka napravićete efikasnu masku koja vraća koži sjaj, elastičnost, uklanja bore i zateže tonus kože. Umesto da bacate pare na skupe kreme, probajte ovu domaću varijantu.

Već nakon prve primene primetićete učinak.

Evo šta vam je sve potrebno za pripremu:

  • belance
  • pola kašičice limunovog soka
  • pola kašičice kokosovog ulja

Priprema:

Umutite belance dok se ne napravi pena, a onda dodajte limunov sok i kokosovo ulje i nastavite sa mešanjem dok ne dobijete homogenu smesu.

Maska se može nanositi na lice i vrat, a najbolje bi bilo da se koristi pred spavanje. Ostavite da deluje 20 minuta, a nakon toga isperite mlakom vodom. Preporučuje se korišćenje ove maske 2 puta nedeljno.

4 maske za lice sa letnjim voćem: Očistite kožu, vratite joj sjaj!

foto: Shutterstock

Kokosovo ulje odlično hidrira. Bogato je masnim kiselinama zahvaljujući kojima je koža glatka. Sadži i vitamin E koji je odličan antioksidans i štiti kožu od starenja i propadanja. Takođe, ima SPF4, pa donekle štiti i od Sunca. Prodiranjem u kožu, obnavlja kolagen koji je zadužen za mladoliki izgled.

Belance u sebi sadži sastojke koji su odlični za kožu, proteine koji kožu čine elastičnom i zateže je, regeneriše i obnavlja rast ćelija. Sadrži kalijum koji hidrira kožu i daje joj ujednačenu boju. Riboflavin je sastojak u belancetu koji čisti od toksina i odstranjuje prljavštinu i sve vidljive i nevidljive nečistoće na našem licu, dok je magnezijum u belancetu zadužen da naša koža bude podmlađena i da izgleda sjajno.

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs