Ponosno nose svoje bore

One se ne plaše godina i starenja: Ove holivudske lepotice su rekle Ne plastičnim operacijama!

Poslednja decenija donela je trend večno mladalačkog izgleda, ali ove dame Holivuda su mu se odlučno usprotivile i rekle Ne odlasku pod nož

Nega
13:36h Autor:
One se ne plaše godina i starenja: Ove holivudske lepotice su rekle Ne plastičnim operacijama!
Foto: Profimedia

Čini se da se sve više ceni taj mladalački izgled i da je sve veći pritisak, naročito za žene, da i u nekim poznim godinama izgledaju kao da im je 20.

Žene koje ponosno nose svoje godine i ne skivaju ih raznim kozmetičkim tretmanima su prava retkost u Holivudu.

Ove lepotice odbijaju da naprave kozetičke promene na svom licu i telu i više cene prirodnu lepotu i prirodni proces starenja.

Dajan Kiton

Ona smatra da jednostavno nema leka od starenja te da ni jedna operacija ili zahvat neće sakriti godine.

"Moje mišljenje je da vas ruke odaju, svako ima ruke koje govore puno o vašem životu i prošlosti. Stoga ako ruke ne prate godinama vaše lice, to će izgledati izuzetno čudno. Moje ruke pokazuju koliko imam godina i šta sam sve prošla"

63-godišnja manekenka ruši mitove o starenju: Tajna mladolikog izgleda leži u ovome!

foto: Profimedia

Džulijan Mur

Mrzim da osuđujem ljude, ali jednostavno ne mislim da to ikome čini dobro. Kada pogledate nekoga ko je promenio nešto na svom licu plastičnom operacijom, to ne izgleda lepo, već samo jako, jako čudno i neprirodno", objasnila glumica.

Vredi ih isprobati: 9 čudnih bjuti trikova holivudskih lepotica koji zapravo daju sjajne rezultate!

foto: Profimedia

Hale Beri

Iako izgleda besprekorno i niko ne bi ni pomislio da je zagazila u 5. deceniju, zanosna Hale Beri ističe da je žestoki protivnik plastičnih operacija.

"Starenje je prirodna stvar koja će se dogoditi svima nama. Zbog toga želim uvek da izgledam kao ja, čak i ako je to starija verzija mene. Mislim da ako učiniš previše kozmetičkih zahvata na sebi, postaješ sasvim druga osoba."

Tajna kraljevske fruzure: Iznenadiće vas način na koji Kejt Midlton neguje kosu!

foto: Profimedia

Salma Hajek

Ona takođe ističe da je pobornica dostojanstvenog starenja.

'Mislim da je strašno to što se danas događa. Te mlade devojke u ranim ili kasnim 20-ima podvrgavaju se raznim korekcijama i svašta ubrizgavaju u svoje lice. Njihov stav je, ako sada ubiju sve mišiće, da im se bore nikada neće pojaviti pa da sa tretmanima treba krenuti na vreme. Zamislite vi to',

komentarisala je Salma, užasnuta današnjim idealom lepote.

Ledeni tretman: Novi trend za negu lica u koji se supermodel Kejt Mos kune!

foto: Profimedia

Džulija Roberts

Pet puta proglašena za najlepšu ženu sveta, glumica pripada vrlo malom skupu holivudskih glumica koje nisu pobornice estetskih operacija. 'Želim da moja deca vide kada sam srećna, kada sam ljuta i kada sam zbunjena. Sve te izraze lica nikada ne bi postigli oni koji se stalno podvrgavaju botoksu. Vaše lice je vaša priča. Želite li zaista da ono govori samo o tome kako odlazite plastičnom hirurgu?' pita se Džulija.

Otkrila tajnu lepih nogu bez celulita: Nekadašnji svetski supermodel provereno zna! (FOTO)

foto: Profimedia

Kejt Vinslet

Zvezda 'Titanika' ne krije da na svom licu nikada nije učinila nikakve korekcije i ističe da se to kosi sa njenim moralnim uverenjima.

'To je u suprotnosti sa mojim moralom i načinom na koji su me roditelji odgajali. Ne gledam na to kao na ideal lepote i nikada neću pokleknuti.'

Skarlet Johanson neguje svoje savršeno lice i ten ovim sastojkom: Svi ga imamo u kuhinji!

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs