Vreme joj ne može ništa

Prkosi godinama: Svojevremeno je očarala lepotom Holivud, a kada se pojavila na premijeri serije pokazala je da i u 57. igleda kao boginja!

Njena mladalačka energija i savršen izglede plene gde god da se pojavi

Vip priča
Autor: ,
Prkosi godinama: Svojevremeno je očarala lepotom Holivud, a kada se pojavila na premijeri serije pokazala je da i u 57. igleda kao boginja!
Foto: Profimedia

Đinu Geršon mnogi su zapamtili po filmu 'Koktel' iz 1988., u kojem je zavodila Toma Kruza. U međuvremenu napisala je dve knjige, pevala sa članovima Guns'N'Rosesa, a kad se 57-godišnja glumica pre nekoliko meseci pojavila na jednoj premijeri, sve oči su bile usmerene u njenom pravcu.

Gotovo neprepoznatljiva: Selin Dion u ovako smelom izdanju do sada niste videli! (FOTO)

Slavna američka glumica, zapamćena je i po nastupima u nekoliko brodvejskih predstava i po mnogobrojnim filmskim ulogama.

Rođena je 1962. godine u Los Anđelesu. Ima starijeg brata Dena i stariju sestru Trejsi. Već sa sedam godina je krenula sa glumom, pa se porodica zbog njenih ambicija preselila na Beveli Hils. Diplomirala je dramu i psihologiju.

Ona joj je uzor: Ovom članu kraljevske porodice se Viktorija Bekam divi!

Debitovala je 1981. filmom "Bitlmanija". U televizijskoj mini seriji 'Sinatra' tumačila je lik Frankove prve žene. Pored svih holivudskih velikana, zaigrala je i sa Radetom Šerbedžijom u jednom filmu.

'Imala sam sreću da dobijem priliku da tumačim raznolike uloge na filmu, televiziji i pozorištu. Nisu mi se uvek dopadali moji menadžeri i agenti, zato sam uvek radila ono što sam želela', izjavila je ona.

Godine 2008. objavila je svoju prvu knjigu, priču o dečaku koji otkriva vanzemaljce u letnjem kampu, a koju je napisala sa svojim bratom.

Od smrti Merilin Monro prošlo je 57 godina: Teško prokletstvo nasledila od majke! (FOTO, VIDEO)

Njena velika ljubav je pevanje, a čak je objavila i jedan album. Sa članovima Gans en Rouzis grupe nastupila na festivalu Sandens.

Kad je reč o nenom ljubavnom životu, do sada se još nije udavala. Pisalo se da je bila u vezi sa bivšim američkim predsednikom Bilom Klintonom 2008. godine, ali je ona negirala tu vezu. '

"Tri puta sam ga srela na nekim događanjima. Šuškanja da smo zajedno jako su me uznemirila", izjavila je.

Često su je povezivali sa raznim muškarcima od kojih je samo neke veze i potvrdila, ali svakako je njen ljubavni život je bogat. Zabavljala se sa Dejvidom Kelijem, Ralfom Finesom i Ovenom Vilsonom. Poslednji muškaraca sa kojim se zabavljala, a da je to poznato javnosti, je preduzetnik Bobi Dikejser.

Pre 18 godina je opčinila Srbiju u filmu Munje: Sada je slikom u kupaćem zapalila Instagram! (FOTO)

Uprkos mnogobrojni estetskim zahvatima koje je radila ona i dalje važi za jednu od najseksipilnijih američkih glumica. Zbog zategnutog i blistavog tena, savršene figure i atraktivnosti pre nekoliko godina se pojavila se i u video spotu Lenija Kravica za pesmu 'Ponovo'.

Kratka, ali slatka poruka: Ovim dirljivim rečima je princ Hari čestitao 38. rođendan supruzi!

Prije nekoliko meseci Đina je zablistala na premijeri jedne serije, očaravši sve svojom mladolikom pojavom.

9 decenija sreće: Legenda Holivuda Beti Vajt (97) otkriva u čemu leži tajna ispunjenog života!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs