sve radi zbog zdravlja, a ne lepote

Jednostavnije ne može biti: Ovo su trikovi za negu lepote Helen Miren (73)

Iako je u karijeri zaradila mnogo novca, legendarna glumica ne baca novac na skupe proizvode, sama se farba i ne veruje u čudotvorne kreme

Nega
15:07h Autor:
Jednostavnije ne može biti: Ovo su trikovi za negu lepote Helen Miren (73)
Foto: Profimedia

Oskarovka Helen Miren (73) izgleda dosta mlađe i mnogi ne mogu da veruju da je u osmoj deceniji.

Holivudska diva priznaje da joj lepota nikada nije bila bitna, a poznato je da je za fotografisanje zahtevala da joj ne obrađuju slike jer želi da ceo svet vidi kako zaista izgleda.

Ona kaže da nema posebni režime ishrane i da voli da uživa u ukusu prženih krompirića. Ne ide redovno u teretanu, te joj se dešava da ne ode i po dva meseca. Voli da se sunča i pijucka omiljeno vino, te priznaje kako nekad zna u tome i da pretera.

Ne voli da komplikuje stvari jer smatra da je život previše dragocen i kratak.

"Mi žene znamo da budemo veoma grube prema sebi i sami sebi najveći neprijatelji", kaže Helen.

Vatreno izdanje Helen Miren (72): Haljina istakla fenomenalnu figuru slavne glumice! (FOTO)

foto: Profimedia

"Starenjem učite da se nosite se sa raznim stvarima. Sve to je deo prelepog procesa ljudskog postojanja. Volela sam svoju mladost, ali to ne znači da nisam uživala u ostalim fazama života. Srećna sam sad u 70-im godinama, a sa 80 ću biti druga osoba. Zahvalna sam na dobrom zdravlju, a sve što radim, radim više zbog zdravlja nego zbog lepote", kaže Helene i dodaje da konstataciju bivšeg dečka da liči na seljanku sa Van Gogove slike smatra najvećim komplimentom ikada.

Legendarna glumica kaže da retko odlazi u frizerske salone, kao i da pramenove pravi četkicom za zube u kućnoj varijanti. Kada dobije losion za telo u hotelu u kojem odseda ona ga iskoristi kao balzam za kosu. Koristi jeftinu šminku i ističe da ne veruje u čudotvorne kreme za lice.

Helen Miren otvoreno o pronalasku partnera, braku i deci: Tada sam shvatila da to nikada neću doživeti! (FOTO)

foto: EPA / Sebastian Nogier

Ističe da je zgrožena nametnutim nerealnim standardima lepote koji se plasiraju kroz reklame i medije, te smatra da bi svaka žena trebalo da bude ponosna na svoj izgled.

Ona je priznala da nikada nije želela da ima svoju decu i da se ne kaje zbog svoje odluke.

"Volim decu, slatka su i smešna, ali nikada nisam poželela da ima svoju. I nikada se nisam zažalila zbog toga. Plakala sam 20 minuta kada sam pogledala film 'Roditelji' jer sam shvatila da to nikada neću iskusiti. Prebolela sam to i ponovo bila srećna" kaže, a prenosi Atma.

Kraljica stila u 73. godini: Helen Miren zasenila mlađe koleginice na crvenom tepihu! (FOTO)

(Stil.kurir)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs