Lečenje

4 krajnje iskrene priče ljudi koji su pobedili rak: Ovo su njihovi recepti!

Doktori su rekli da promena ishrane neće naškoditi, ali neće ni pomoći, ali čudo se ipak dešava
Medicina 18.02.2017. - 16:08h Autor: webtribune.rs
Foto: Thinkstock

Koliko god dijagnoza može biti zastrašujuća, česte su priče o pojedincima koji su uzeli zdravlje u svoje ruke i pobedili bolest prirodnim metodama. Bilo da je u pitanju vegetarijanska ishrana ili makrobiotika, ovo su priče o ljudima koji su pobedili rak i nastavili da vode zdrave živote.

 

Hrana kao lek

 

Sigurno ste nekad već čuli da je neko odbio da se leči konvencionalnom terapijom protiv raka i da je pribegao prirodnom rešenju. Iako svaka metoda ima drugačiji pristup, sve one imaju jedan zajednički element, tj. dijetu za pročišćavanje. Za neke su ključni prirodni sokovi, dok drugima odgovaraju povrće i žitarice. U svakom slučaju, sigurno je da je zdrava ishrana moćan lek.

 

„Ludi ste ako mislite da ćete se spasiti bez hemoterapije“

 

Kris je dijagnostikovan sa rakom debelog creva kada je bio blizu tridesete godine.

 

Nakon što mu je deo debelog creva uklonjen hirurškim putem, zajedno sa tumorom veličine loptice za golf, doktor mu je rekao da ne postoji ništa što bi mu osiguralo da ostane zdrav, te da može da očekuje da će živeti u najboljem slučaju još 5 godina. Kada je Kris odbio hemoterapiju, njegov lekar mu je rekao da je „lud“.

 

Nakon mnogo istraživanja i molitve, Kris je odlučio da isproba konvencionalne tretmane u alternativnoj medicini, konkretno vegetarijansku ishranu. Zahvaljujući tome, Kris živi bez raka više od 8 godina.

 

Pobedila rak i podmladila celo telo: Ovako se hrani Maja Volk! (RECEPT)

 

 

Samo par nedelja života

 

Dženet je imala 45 godina kada je otkrila da boluje od raka pluća u 4. stadijumu. Dženet je odabrala hemoterapiju, ali je zbog ozbiljnih sporednih efekata prestala sa lečenjem već posle prve doze. Nju je njen lekar savetovao da isproba makrobiotičku ishranu. Za kratko vreme, Dženetini rezultati su se počeli popravljati. Njeni su tumori postepeno u potpunosti nestali. Šest godina kasnije, ona je još uvek živa, nema rak i vodi makrobiotički način života.

 

Ljubica nikad ne plače: Ima 58 godina i ovako je pobedila sudbinu!

 

 

„Promena ishrane neće naškoditi, ali neće ni pomoći“

 

Džojs je dijagnostikovana sa Nehodžkinovim limfomom. Ona je posedovala tumor veličine ragbi lopte od 2,5 kilograma na levoj strani tela. Lekari su joj rekli da će živeti još najviše tri godine i da hemoterapija neće izlečiti rak.

 

Džojs se odlučila za Gersonovu dijetu. Ubrzo nakon toga, iako su joj lekari rekli da joj promena ishrane neće pomoći, rekli su joj da nastavi da radi šta god da radi. Džojs je izlečila rak i sada živi energetičan i zdrav život sa svojom porodicom.

 

Preokret

 

Elenini lekari su joj preporučili hemoterapiju kada je dijagnostikovana sa rakom debelog creva u 3. stadijumu.
Taman što je trebalo da počne sa tretmanom, njena majka je pozvala Šarlotu Gerson, koja ju je ubedila da pokuša sa alternativnim terapijama.

 

Elena je poslušala savet i usvojila novu organsku vegetarijansku ishranu. Pet godina kasnije, Elena više nema rak i poseduje više energije nego ikada ranije.

 

Nina (38) tvrdi da je bolest pobedila pomoću vere: Molitva je iscelila!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...