Refleksologija

Pronađite Kapiju Raja na telu: Ruski lekar otkriva staru metodu izbacivanja stresa i bola!

Prvi korak ka oslobađanju od stresa je taj da se otarasite negativnih emocija. Nakon psihičkih, morate se rešiti i fizičkih simptoma
Medicina
18:28h Autor:
Pronađite Kapiju Raja na telu: Ruski lekar otkriva staru metodu izbacivanja stresa i bola!
Foto: Thinkstock

Ruski lekar Mark Sandomirski nedavno je u jednom televizijskom gostovanju otkrio tehniku kojom ćete sigurno ukloniti stres.

Iako ljudi različito doživljavaju anksioznost i stres, većina nakon stresnog događaja oseća nelagodnost, kao i osećaj težine ili čak i bola u telu. Prvi korak ka oslobađanju od stresa je taj da se otarasite negativnih emocija. Nakon psihičkih, morate se rešiti i fizičkih simptoma, a tu će vam najbolje pomoći refleksologija.

Iako niste svesni toga, vaše telo poseduje antistres tačku koju je dovoljno izmasirati i sav će stres nestati.

Drevni Kinezi su tu tačku zvani Shen Men, odnosno "Kapija Raja". Masiranjem ove tačke umanjuje se stres, uvećava protok energije i ojačava se imunitet.

Samo treba da stavite kocku leda na vrat: Kineski metod leči 13 bolesti i podmlađuje celo telo!

Pored toga, masiranje ove tačke smanjuje upale i ublažava bol u gotovo svakom delu tela. Ova tačka se nalazi u centru gornje trećine uva.

Ovo su saveti doktora Sandomirskog:

– Za masažu koristite štapić za uši i nežno masirajte tačku. Duboko dišite.– Osluškujte svoje telo.– Sve vreme dišite duboko– Kada udišete gledajte levo, a kada izdišete gledajte desno.– Osetićete da vam se telo smiruje.

Dodatni saveti:

– Masirajte ove dve tačke prstima.– Dobro ih izmasirajte svaki put kad ste pod stresom.– Svake noći pre spavanja ponovo izmasirajte uši.

Ruski onkolog leči rak i srce ovom smesom: Samo pomešajte tri sastojka! (RECEPT)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs