Rekonekcija

Nataša Bekvalac u harmoniji sa univerzumom

Poput svetskih zvezda, Aleksandra Radović, Leontina Vukomanović i Nataša Bekvalac odlučile da recept za bolji život potraže u alternativnoj metodi lečenja
Medicina
09:52h
Nataša Bekvalac u harmoniji sa univerzumom
Foto: Instagram / Nataša Bekvalac

Negativne misli, neraspoloženje, umor, sezonske bolesti, česte prehlade - simptomi su koji muče mnoge od nas ali i naše estradne zvezde, te su se neke od njih priklonile alternativnim načinima lečenja. Tehnika lečenja bez dodira, takozvano rekonektivno iscelivanje i menjanje načina razmišljanja je već hit među svetskim zvezdama, a od naših poznatih ličnosti primenjuju je Nataša Bekvalac, Leontina Vukomanović i Aleksandar Radović.

Nakon burnog životnog perioda, Nataša Bekvalac je krenula na seanse koje imaju za cilj povezivanje energetskih tačaka na telu i uspostavljanje opšte harmonije organizma, kao i veze sa univerzumom. Novosađanka nema nikakve psihofizičke probleme, ali je u poslednje vreme osetila premor i opštu iscrpljenost, pa je zakazala tretman u jednoj privatnoj ordinaciji u Beogradu. Već posle prvog tretmana bila je zapanjena rezultatima, te je odlučila da nastavi sa terapijom. Sad je opuštena, na sve probleme gleda drugačije i bez nerviranja rešava sve što može. Prosto rečeno, ne troši energiju bez potrebe. Koncentrisana je na bitne stvari, a to joj pomaže kako u privatnom životu, tako i na poslovnom planu.

Kako Svet&Style saznaje, nedavno su ovom metodu lečenja dale šansu i popularne pevačice Leontina Vukomanović i Aleksandra Radović. I one veruju da bi u uspostavljanju harmonije sa univerzumom mogao ad se krije recept za srećan život.

Sudeći prema Natašinom Instagram nalogu, ne samo da ona deluje opuštenije, nego čak i njen kućni ljubimac uživa tokom Natašinih kozmetičkih tretmana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs