Recept za lepotu

Nina Žižić otkriva ključ dobrog izgleda

Crnogorska pevačica i predstavnica na poslednjem Eurosongu, smatra umerenost tajnom lepote, a morsku so savršenom formulom za zdravu i negovanu kožu
Nega
22:36h Autor:
Nina Žižić otkriva ključ dobrog izgleda
Foto: Wikipedia

Pevačica Nina Žižić se trudi da što više vodi računa o svom izgledu, a koliko i kako se neguje zavisi i od godišnjeg doba.

Kada je reč o nezi tela i lica, zimi kožu intenzivnije tretira nego leti. Pošto u vrelim letnjim mesecima rashlađenje i relaksaciju prolanazi na plaži, morska so joj kako kaže "preporodi i lice i telo". Pa, iako ne pribegava domaćim receptima, jedan od saveta za lepotu kojim se s vremena na vreme služi podrazumeva piling upravo morskom solju.

Nina je jedna od srećnica koje nemaju problematičnu kožu, kako je i sama istakla, stoga kozmetičarke ne posećuje često, ali je nega lica i čišćenje šminke pred spavanje njen nezaobilazni ritual. Koristi losion koji umiruje kožu i sprečava pojavu bubuljica.

Kada je reč o koži tela, povremeno ga počasti kompletnim pilingom, a hidratantna krema se podrazumeva.

Mlada pevačica se trudi da njena ishrana bude zdrava, iako voli da jede. Unosi tečnosti koliko joj organizam traži, ali smatra da je to, ipak, malo, rekla je Nina za Gloriu. Pristalica je isključivo onih dijeta koje su kreirane od strane nutricionista.

Na pitanje da li je spremna na veće transformacije kada je izgled u pitanju, odgovorila je: "Usudiću se da kažem da jesam, ali, ipak, postoji granica preko koje ne bih išla".

Sapun i penušava kupka su preparati bez kojih ne bi mogla, dok je dekorativna kozmetika nešto za šta bi uvek dala dosta novca.

Na pitanje koji joj je omiljeni vid rekreacije Nina je izdvojila šetnju i plivanje, dodala je i da uživa u masažama i da welness centre posećuje s vremena na vreme.

"Širim pozitivnu energiju", kompliment je koji je pevačica izdvojila kao najlepši koji je dobila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs