Verna svojim dobrim navikama

Marina iz serije Istine i laži otkrila: Evo kako joj uspeva da uvek izgleda savršeno!

Zbog pomenute uloge, dugu kosu koju je obožavala ošišala je na paž

Nega 29.05.2018. - 10:45h Autor: Gloria
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Zbog uloge Marine Filipović u seriji Istine i laži, glumica Jana Milić Ilić je ošišala dugu kosu na paž, ali brigu o njoj i dalje prepušta profesionalcima, dok rituale nege lica ne menja godinama.

 

Evo kako izgleda njena rutina pomoću koje uspeva da uvek izgleda blistavo, odmorno i u punom sjaju!

 

"Čim ustanem, prvo se umijem, istuširam se i onda se opet umijem hladnom vodom. To je rutina koja mi pomaže da zadržim čvrstinu i tonus kože. Budući da sam na snimanju od šest ujutru do osam uveče sa teškom šminkom na licu, veliku pažnju posvećujem njegovoj nezi. Vrlo mi je bitno čime ga čistim, toniram i hidriram. Posebno brinem o predelu oko očiju i kreme koje koristim za ovaj deo moraju da budu kvalitetne.

 

Koliko god da sam umorna i gde god da sam, nikad sebi ne bih dozvolila da zaspim sa šminkom na licu. Ne postoji opravdanje za to. Prvo je skidam micelarnom vodom, a onda sprovodim poseban organski program za njeno uklanjanje.

 

Negu kose sam prepustila profesionalcu, koji vodi računa o njoj i za potrebe serije Istine i laži i privatno. Želela sam da zadržim dugu frizuru, ali ekipa serije je smatrala da će mi uz ulogu bolje stajati paž i na kraju sam se ošišala. Veoma sam zadovoljna promenom", otkrila je Jana za Gloriju.

 

Stil Jelene Gavrilović: Najlepše odevne kombinacije fatalne zavodnice iz serije Istine i laži! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs