Sjajna ponuda

Želite da partner zapamti vaš poklon: Sa ovim nećete pogrešiti!

Osim što su odličnog dizajna, one su sjajan izbor i kada su svi stilovi oblačenja u pitanju

Lepi & Zdravi
Autor:
Želite da partner zapamti vaš poklon: Sa ovim nećete pogrešiti!
Foto: Shutterstock

Bliži se neki bitan trenutak za vas i vašeg partnera, a vi nemate ideju za poklon? Apsolutni hit ove godine jesu mokasine! Osim što su odličnog dizajna, one su sjajan izbor kada su svi stilovi oblačenja u pitanju, pogodne su za sve generacije, i uvek će mu trebati. Pravi muškarci znaju da su najbolje one koje su od 100% prave kože i iz Italije - jer je ova zemlja po pitanju obuće simbol kvaliteta i dobrog dizajna. Pogledajte sjajne predloge, sa kojima sigurno nećete pogrešiti!

Model Black Prive se pokazao kao jedan od najudobnijih i najprodavanijih. Trenutni trend su mokasine u dve boje, pa se ovaj model preporučuje svima koji žele da budu stilizovani po poslednjoj modi. Ove kožne mokasine su 5.490 rsd, OVDE ih možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Model Landucci 802 je za muškarce koji vole klasiku, jer se ove mokasine mogu uklopiti u sve - od neformalnih varijanti, do prilika koje zahtevaju dozu elegancije. Ovaj model OVDE možete poručiti, po ceni od 5.490 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Ottonovessi 1800 je za sve generacije! Nepogrešiv je izbor za sve prilike, i a pertle u drugoj boji daju poseban pečat ovom modelu. OVDE ih možete odmah poručiti, po ceni od 5.490 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Teget, braon, ili krem mokasine modela Champignon 1005? Teško je odlučiti. One su elegantne, udobne, efektne i pokazale su se kao omiljene velikom broju. Njihova cena je 5.490 rsd, OVDE ih možete poručiti, ili pozovite na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

Celokupnu ponudu, možete pogledati OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs