Mozak joj nije ni na šta reagovao

Ne ponavljajte njenu grešku: Zbog ovoga je devojka (21) završila u komi! (FOTO)

Sve se ovo dogodilo u noći kad je s prijateljima išla na koncert, a o detaljima iz stravične noći danas piše na svom blogu
Medicina
06:20h
Ne ponavljajte njenu grešku: Zbog ovoga je devojka (21) završila u komi! (FOTO)
Foto: Twitter / Hlottritz

Studentkinja iz američke države Nevada Hana Lotric (21) popila je pet puta više od legalnog limita za vožnju pod uticajem alkohola u SAD-u i nakon toga je pala u komu. Sve se ovo dogodilo u noći kad je s prijateljima išla na koncert, a o detaljima iz stravične noći danas piše na svom blogu.

Naime, Hana se takmičila sa svojim prijateljima u tome ko može da popije više viskija iz boce, a da ne stane, prenose američki mediji. Kada je ispila bocu, svojim prijateljima je rekla da je dobro, ali dogodila joj se blokada i prestala je da diše. Sledeće čega se seća je bilo buđenje iz kome kada je imala cev koja joj se spuštala niz grlo, a ruke su joj bile vezane kako je ne bi izvadila.

Napio se i u udesu usmrtio devojku: Svoje poslednje reči uputila majci!

Doktori su joj rekli da joj mozak ni na šta nije reagovao, odnosno da nije reagovala ni na verbalnu, ali ni na bolnu stimulaciju. Hana je patila od akutne respiratorne insuficijencije i akutnog trovanja alkoholom. Nekoliko sati nakon buđenja izvadili su joj cev iz grla, a potom su je doktori upitali da li je alkoholisanjem pokušala da počini samoubistvo.

To pitanje joj je dokazalo, kaže, da je bila u zaista ozbiljnom stanju. Ovaj slučaj joj je, kako tvrdi, u potpunosti promenio mišljenje o alkoholu i da danas umesto izlazaka i alkoholisanja rođendane slavi uz večeru i možda čašu vina.

Sproveo eksperiment na sebi: Mesec dana nije okusio šećer i alkohol, evo šta se desilo! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs