Pod dejstvom alkohola

Tragedija mlade žene (21): Sa žurke izašla u šortsu, smrznuto telo pronašli sutradan! (FOTO)

Iako su temperature išle i do deset stepeni ispod nule, devojka nije bila obučena adekvatno, s obzirom na zimske uslove. U trenutku smrti nosila je samo kratak šorts, čarape, cipele i tanki top pa joj je telo bilo smrznuto
Vesti
16:16h Autor:
Tragedija mlade žene (21): Sa žurke izašla u šortsu, smrznuto telo pronašli sutradan! (FOTO)
Foto: Facebook / Lizzy.luebke1

Elizabet Luebke (21) u nedelju je pronašao prolaznik nedaleko od kuće u Milvokiju gde je bila na žurci. Žurka je bila u subotu uveče, a njen nestanak narednog dana prijavila je majka. Nadzorne kamere jedne kompanije u tom kraju snimile su Elizabet kako se odjednom srušila i uskoro prestala da se pomera, piše Daily Mail.

Iako su temperature išle i do deset stepeni ispod nule, devojka nije bila obučena adekvatno, s obzirom na zimske uslove. U trenutku smrti nosila je samo kratak šorts, čarape, cipele i tanki top pa joj je telo bilo smrznuto. Džemper je pronađen u blizini njenog tela.

Nakon jedne sms poruke ništa nije bilo isto: Obična šetnja im potpuno promenila život! (VIDEO)

<\/div>

Prijatelji su ispričali da je Elizabet žurku napustila nakon svađe.

"Kada je došla ovde, bila je jako pijana. Naljutila se na prijatelje i odjurila napolje", rekao je jedan od gostiju žurke na kojoj je bila i Elizabet.

Njena majka je policiji priznala da je njena ćerka znala da popije i da je jednom hospitalizovana zbog trovanja alkoholom. Prijatelji se od devojke opraštaju na Fejsbuku gde su je nazvali jednom od najlepših i najbrižnijih ljudi. Portparol policije uputio je apel mladim ljudima da sa žurki odlaze u grupama kako bi se izbegle slične tragedije.

Pevač ne može da se pomiri sa gubitkom: Ostao sam bez tri najvažnije žene u svom životu! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs