Neverovatno

Pio je 4 litra ledenog čaja dnevno: Rezultati eksperimenta šokirali lekare!

Medicinsko osoblje jedva je uspelo da otkrije odakle potiče toliki nivo kalcijum oksalata u njegovom urinu
Medicina 02.04.2015. - 18:07h Autor: Stil
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Lekari u Arkanzasu konačno su uspeli da reše misteriozno zdravstveno stanje 56-godišnjeg pacijenta, koji se u javio u bolnicu zbog slabosti, mučnine, umora i bolova po čitavom telu.

 

Naime, laboratorijski testovi pokazali su veoma visok nivo kalcijum oksalata, koji je glavni sastojak kamenja u bubregu, što ih je začudilo, budući da je muškarac tvrdio da nikada nije imao problema sa bubrezima, niti bilo ko u njegovoj porodici - prenosi Dejli mejl.

 

Oni trpe najveću štetu - Napravite efikasan napitak za čišćenje bubrega!

 

Međutim, kroz razgovor sa medicinskim osobljem, on je napomenuo da svakog dana popije oko 4 litra ledenog čaja! Na kraju je ustanovljeno da je to uzrok iznenadnog problema sa bubrezima, koji je bio toliko ozbiljan da je pacijent odmah prebačen na dijalizu.

 

"To je jedino logično objašnjenje za njegovo stanje", objasnio je je doktor Umbar Gafar i dodao da preveliko konzumiranje ovog napitka može izazvati i otkazivanje bubrega.

 

Pila je 3 litra vode dnevno 28 dana - Žena doživela neverovatnu transformaciju!

 

Svojom navikom 56-godišnji muškarac izazvao je vrlo ozbiljno zdravstveno stanje, a lekari su konstatovali da je šteta nepopravljiva i da će do kraja života morati da ide na dijalizu.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...