Harmonija duše i tela

Svaki prst je vezan za dva organa: Japanski metod isceljenja za nekoliko minuta!

Masažom kažiprsta možete otkloniti probleme sa bešikom i bubrezima
Medicina
15:54h Autor:
Svaki prst je vezan za dva organa: Japanski metod isceljenja za nekoliko minuta!
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Džin sin džicu je drevni oblik japanske umetnosti isceljenja, koja pomaže balansiranju emocija, zahvaljujući stimulaciji tačaka na rukama. Osnova ovog učenja zasniva se na sledećem principu: svaki prst na ruci povezan je sa određenim organom kojem odgovara određena emocija.

Ako treba da delujete na neki organ, uhvatite prst drugom rukom i držite ga 3-5 minuta. Za to vreme duboko dišite. Takođe, možete uraditi opštu harmonizaciju vašeg tela, tako što ćete izmasirati svaki prst na ruci.

Organi tela koji su povezani sa prstima:

Potpuno neverovatan vid lečenja - Ruski metod sađenja bolesti u saksiju!

Palac

Organi: želudac i slezina.Emocije: anksioznost, depresija i zabrinutostFizički simptomi: bolovi u stomaku, problemi sa kožom, glavobolja, neuroza.

Kažiprst

Organi: bubrezi i bešikaEmocije: razočaranje, strah i konfuzija.Fizički simptomi: bolovi u mišićima, leđima, zubobolja, probavne smetnje.

Srednji prst

Organi: jetra i žučna kesa.Emocije: neodlučnost, bes, razdražljivost.Fizički simptomi: problemi sa cirkulacijom krvi, menstrualni bolovi, problemi sa vidom, umor, frontalna glavobolja, migrena.

Kineski metod otklanjanja glavobolje i stresa - Masaža jedne tačke donosi veliko olakšanje! (VIDEO)

Domali prst

Organi: pluća i debelo crevo.Emocije: negativnost, tuga, strah od odbacivanja, žalost.Fizički simptomi: zujanje u ušima, respiratorni problemi, astma, kožne bolesti, problemi sa varenjem

Mali prst

Organi: srce i tanko revoEmocije: briga, anksioznost, nervoza, odsustvo samopoštovanjaFizički simptomi: bolesti srca, bol u grlu, nadimanje stomaka, problemi sa kostima.

Japanski metod podmlađivanja - Zogan masaža briše bore za samo 5 minuta! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs