znao je lek protiv opake boelsti

Recept oca Tadeja za lek protiv najtežih bolesti: Ova metoda pomaže lečenju svakog karcinoma!

Čuveni prorok, mistik i filozof imao je svoju viziju izlečenja opake bolesti

Medicina
09:52h Autor:
Recept oca Tadeja za lek protiv najtežih bolesti: Ova metoda pomaže lečenju svakog karcinoma!
Foto: Prinstscreen/ Youtube/ Православни Центар

Otac Tadej je bio jedan od najcenjenijih duhovnika novijeg vremena koji je poslednjih decenija života bio proglašen za najprosvetljenijeg monaha u Srbiji.

Njegovih pouka i saveta nikad nije dosta.

Otac Tadej kaže da kancer može biti i Božija kazna, odnosno da je nastao zbog greha pa se duše kroz bolest tela čiste i ispaštaju. Ako hoće da se izleče prvo mora da prekine lanac greha (praroditeljskog, roditeljskog ili ličnog). A to se, kako kaže može postići samo okretanjem Bogu, odnosno, okretanjem leđa grehu.

"Rak nije ni zarazan niti prelazan" kaže Otac Tadej. Gospod je otkrio kako se leči ova opaka bolest. Hranom se unose otrovi u organizam koji ga izazivaju, pa ga i lekovitom ishranom i treba lečiti.

Saveti oca Tadeja za izlečenje obolelih od raka:

  • Prvo se mora ispovediti čitav život, od sedme godine do sada.
  • Zatim živeti pobožno koliko je to moguće ( u zavisnosti od stepena kancera) postiti i ići na liturgiju.
  • Molite se Bogu i Svetom Vasiliju Ostroškom i Ocu Tadeju da vas isceli od raka, kao što je skoro iscelio jednog mog brata u Hristu i koji više nema nikakve tragove kancera.
  • Kao osnovno i suštinski važno ne jedite uopšte meso. Mesa se dele na bela i crvena, bela mesa su riblja mesa, te su ona zdrava. Sa druge strane, crvena mesa su štetna, zatrovana kancerogenim materijama, te bujaju ćelije raka. Ne treba jesti čak ni živinsko.
  • Kopriva svojim sastojcima zamenjuje meso, jaka je i snažno deluje na organizam.
  • Svaki dan treba konzumirati semenke kajsije koje su prepune vitamina B17. Ako je kancer u početnoj fazi jede se oko 20,30 dnevno semenki, a ukoliko je u podmakloj fazi onda oko 80 semenki. Za prevenciju treba pojesti oko 10 semenki dnevno.
  • Vodu iz česme ne treba uopšte piti (posebno ko ima tumor, rak) jer ako pijete vodu iz česme i ako ne jedete meso (što je pod 1. obavezno) ipak ne možete ozdraviti jer je u njoj dvostruko ako ne i više hlora nego što je dozvoljeno.
  • Ništa nekuvano ni sveže voće i povrće niti išta se ne jede osim povrća kuvanog u vodi.
  • Kada se bolesnik izleči, što traje nekada 40 dana, a nekada koji mesec, sa takvom ishranom treba nastaviti još 30 dana.
  • Pacijenti oboleli od raka obavezno treba da idu u crkvu, na liturgiju svake nedelje, da se detaljno ispovede i pričešćuju. Smirenje će takođe pomoći da naši organi funkcionišu pravilno rade.
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs