Izgked koji je uvek u trendu

Frizerka Kim Kardašijan otkrila: Jednostavan način kako da postignete neuredne talase u kosi! (FOTO)

Ovaj tip frizure popularan je, kako se čini oduvek, a mi smo otkrili kako ih na jednostavan način možete napraviti kod kuće...

Nega
12:03h Autor:
Frizerka Kim Kardašijan otkrila: Jednostavan način kako da postignete neuredne talase u kosi! (FOTO)
Kim Kardašijan, Foto: Profimedia

Neuredni" talasi u kosi ili frizura kao da si tek došao s plaže popularna je već dugi niz sezona među svim trendsetericama. Postoje brojni saveti kako napraviti ovaj tip frizure i usred zime, kada nam je odlazak na plažu nemoguć, a mi ipak želimo postići tu nonšalantnost. Iako frizura deluje kao da na nju nismo potrošili ni sekundu našeg vremena, svesni smo svi da i za neurednost treba proći određenu proceduru, kako bi se postigao savršeni nesavršeni izgled.

Bosanska Kim Kardašijan živi onako kako mnogi sanjaju: Iskreno otkriva kako je od obične devojke došla do slavne lepotice!

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Ovog puta donosimo vam savete kako da postignete prekrasne talase u kosi prema savetima Džen Atkin, koja stilizuje kosu brojnim poznatim osobama, a s Kim Kardašijan često snima tutorijale o tome kako određeni tip frizure možemo da napravimo kod kuće. Od ove prekrasne frizure deli vas samo nekoliko jednostavnih koraka.

1. Na suvu kosu nanesite sprej koji se koristi za postizanje kovrdža, ali nanesite ga samo na one pramenove koje želite da stilizuje jer nema potrebe da to nanosite na celu kosu

2. Zatim smotajte pramenove kose koje ste podelili na delove i to od vrhova prema korenu.

3. Kosu sušite fenom koje ima difuzor pa svaki pramen koji ste smotali sušite navedenim nastavkom otprilike 30 sekundi

4. Nakon što ste to uradili, uzmite peglu za kosu i pojedine pramenove pređite s njom, tako da peglom na jedan način prelomite pramen i savijete ga u različitim smerovima.

5. Na kraju samo pređite prstima i još dodatno zgužvajte već talasaste pramenove, nanesite slani sprej za kosu i vaša frizura je gotova

Pet tajnih koraka Kim Kardašijan koji garantuju poslovni uspeh: Ako napravim grešku, naučim iz nje i nastavim dalje! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs