Hrabar potez

Šeron Stoun promenila frizuru: Da li ovoj ženi nešto loše stoji? (FOTO)

Kada su frizure u pitanju - ona je prava kameleonka
Nega
19:56h Autor:
Šeron Stoun promenila frizuru: Da li ovoj ženi nešto loše stoji? (FOTO)
Foto: Profimedia

Svoju plavu kosu šišala je na sve dužine i uvek je bila u korak s trendovima, pa nije nimalo čudno što je i ovog puta promenila frizuru u skladu s njima

Od kada je postala poznata kao plavokosa seks-bomba, zahvaljujući ulozi u filmu "Basic instict", Šeron Stoun (59) pokazala nam je kako svi mi možemo sa svakom frizurom da budemo seksepilni - važno je samo kako nosimo tu frizuru.

Duge plave uvojke zgodna glumica je kroz godine sve više i više skraćivala, a često je birala već sezonama popularan bob koji odlično pristaje svakom obliku lica. Ipak, čini se da joj je taj "siguran izbor" kad je kosa u pitanju pomalo dosadio pa je odlučila da je vreme za promenu i to priličnu.

Slavna glumica, koja se trenutno priprema za snimanje novog filma, komedije "The Last Party", sada nosi piksi frizuru - rez koji je i njoj dobro poznat, a za koji su se još u proleće odlučile pevačice Kejti Peri i glumica Zoi Krevic.

Dirljiva ispovest Šeron Stoun: Teta Milunka nam je pravila hleb, čika Milorad je spasao mog oca!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ta kratka frizura ima više varijacija - duža postepena, vrlo kratka, asimetrična, izbrijana ili ona sa šiškama, a Šeron je nosi u razbarušenom stilu zahvaljujući kom ostavlja utisak seksi "buntovnice".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs