Zastrašujuća alergija

Ofarbala je kosu i uništila svoje zdravlje: Evo na šta upozorava sve žene! (FOTO)

Vrlo brzo nakon tretmana koža glave je počela da je svrbi, a lice da otiče. Njene oči su bile potpuno zatvorene i nije ništa videla puna dva dana, a lekar se plašio da bi alergija mogla da joj utiče na disanje
Hair & Makeup
23:30h Autor:
Foto: Instagram / Chemese

Ponekad čak i zdravstveno i ekološki osvećeni ljudi mogu da prođu kroz noćnu moru zahvaljujući prikrivenim hemikalijama u modernoj kozmetici, a upravo to je slučaj 35-godišnje fitnes blogerke Čemiz Armstrong. Iako na svojim Jutjub, Instagram i Fejsbuk profilima obično deli savete za vežbanje, zdravu ishanu i prirodnu kozmetiku, nakon stravične alergije na kanu za farbanje kose odlučila je da upozori druge žene da ne nasedaju na priče o potpuno prirodnoj kozmetici.

 

Čemiz je bila svesna svoje alergije na PPD (Paraphenylenediamine), česti sastojak u farbama za kosu, pa je upravo zato pažljivo birala načine farbanja sa minimumom ili bez hemikalija. Nakon posete frizerskom salonu u Teksasu savetovali su joj korišćenje prirodne kane.

 

Sa 82 godine nije imala sede: Recept za sok čuvene doktorke Vigmor! (FOTO)

 

A photo posted by Chemese (@chemese) on Mar 9, 2016 at 12:49pm PST

 

 

 

Vrlo brzo nakon tretmana koža glave je počela da je svrbi, a lice da otiče. Njene oči su bile potpuno zatvorene i nije ništa videla puna dva dana, a lekar se plašio da bi alergija mogla da joj utiče na disanje.

 

Srećom, to se nije dogodilo, ali joj je lice i dalje naduto, a tek nakon devet dana počela je ponovno da liči na sebe. Srećom, više ne oseća bolove i apeluje na druge žene: "Ne treba olako verovati ljudima ako vam kažu da je nešto potpuno prirodno".

 

4 namirnice koje otklanjaju sede: Jedite ih svaki dan!

 

A photo posted by Chemese (@chemese) on Mar 3, 2016 at 7:41pm PST

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...